Kia Pro Ceéd Coupé tre-dørs får premiere i Bella Centret
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nyhederne står i kø på KIAs stand i Bella Centret

Den tre-dørs pro_cee'd coupé får danmarkspremiere i Bella Centret.
KIA
20/03-2013 kl. 20:30

Fredericia, den 19. marts 2013 – Umiddelbart før den helt nye KIA pro_cee’d 3-dørs coupé går i handlen herhjemme, får den danmarkspremiere torsdag den 21. marts 2013 på Biler i Bella.

Den nye pro_cee'd er en mere sofistikeret bil, og byder på alle de samme forbedringer som sin søster model, cee'd fem-dørs, mens den har et mere dramatisk og sporty udseende.

Den nye pro_cee'd tilbydes med den samme vifte af motorer og gearkasser som cee'd fem-dørs og cee'd stationcar, mens den samlede længde (4310 mm), bredde (1780 mm) og akselafstand (2650 mm) også er de samme som fem-dørs varianten.

Modelprogrammet for den nye pro_cee’d bliver identisk med cee’d 5-dørs – hvilket betyder et højt niveau af standardudstyr som bl.a. aircondition, varme i sæder, varme i rattet, audio anlæg med iPod og bluetooth adgang, alt i sikkerhed, op til 27 km/l og med 7 års fabriksgaranti.

Prisforskellen mellem cee´d 5-dørs og pro_cee´d bliver 15.000 kr. – dog lanceres KIA pro_cee´d 1,4 Active til kun kr. 169.999,-. ”Anden generation af pro_cee'd er endnu mere opsigtsvækkende end den første, og vi forventer med vores danske modelprogram i væsentlig grad at styrke salget i denne niche af det populære C-segment” udtaler salgs- og marketingchef for KIA Import Danmark; Mads Lauvring.

KIA kan med sin nye GT for første gang præsentere en performance-orienteret bil i c-segmentet, hvor GTI bilerne, specielt i Europa, er meget populære. Herhjemme introduceres bilen i 3-dørs og 5-dørs variant som både personbil og van til juni. Men den helt nye KIA pro_cee’d GT kan allerede opleves fra torsdag den 21. marts på Biler i Bella.

Den nye GT model er udstyret med en ny version af KIAs 1,6-liters GDI motor med en twin-scroll turbolader og styrkede interne komponenter. Effekt og drejningsmoment er steget voldsomt (sammenlignet med den hidtidige 1,6 GDI motor) med en ydelse på204 HK, og et moment på 265 Nm. KIA pro_cee'd GT og cee'd GT leverer hver et brændstofforbrug på 13,5 km./l. og udsender 171 g. CO2/km.

Monteret med en seks-trins manuel gearkasse som standard, kan den forhjulstrukne model accelerere fra 0 til 100 km på 7,7 sekunder og nå en topfart på 230 km i timen.

Den helt nye KIA Carens bliver med et elegant og sporty design samt en konkurrencedygtig pris en stærk udfordrer i MPV-C segmentet. KIA Carens er en kompakt MPV designet og udviklet til at opfylde behovene hos den moderne familie. Med et rummeligt praktisk design, valg mellem fire motorer, lave CO2-emissioner (fra 124 g/km), op til syv sæder og en bred vifte af praktiske og sikkerhedsmæssige funktioner er den nye Carens oplagt til at tiltrække mange flere kunder til KIA mærket, og dermed en vigtig model i forhold til KIAs strategi om at nå top 5 i Danmark.

Den helt nye KIA Carens kan opleves for første gang i Danmark på Bella messen, hvor man udover en udpræget premium fornemmelse i kabinen, vil kunne opleve et rummeligt og alsidigt interiør med fem eller syv sæder og store opbevaringsrum i hele kabinen. Denne model vil have stor appel til familier med en aktiv livsstil, der ikke ønsker at gå på kompromis mellem stil og funktionalitet.

Den nye Carens er kortere, smallere og lavere end den forrige, men kabinen er generøs på rummeligheden takket være den nye models øgede akselafstand på 50 mm og et design, der placerer bunden af A-stolpen over forhjulstrækkets midterlinje. Dens samlede højde er en af de laveste i klassen – og er med til at give modellen det sporty udseende.

Den nye KIA Carens forventes først på det danske marked ultimo august, og derfor er modelprogrammet endnu ikke klar fra importøren, men man kan, som i cee’d familien, forvente et højt udstyrsniveau som standard og alt i sikkerhedsudstyr. Den nye Carens vil herudover tilbyde køberne en bred vifte af innovative og højteknologisk komfort og bekvemmelighed som tilvalg. Tilgængelige funktioner vil bl.a. indeholde en elektrisk parkeringsbremse, ”smart nøgle” med start/stop knap, Udstigningslys i de udvendige sidespejle, og et stort motoriseret panorama glas-soltag.

Carens kunden vil have valget mellem fire motorer. To diesel og to benzin enheder, som tilbyder en ydelse fra 115 HK til 166 HK med konkurrencedygtig brændstoføkonomi og CO2-emissioner fra 124 til 179 g/km for den manuelle 6-trins gearkasse.

Der har været stille i SUV segmentet siden man begyndte at tale om krise, og da KIA lancerede anden generation af Kia Sorento SUV tilbage i 2009, valgte den danske importør at se bort fra den i det danske modelprogram. Nu lysner det i horisonten, og SUV-segmentet er igen begyndt at røre på sig. Derfor har KIA Import Danmark efter et nyt face lift på KIA Sorento SUV valgt at lancere den på ny i det danske modelprogram.

KIA Sorento SUV har modtaget et væld af væsentlige forbedringer, når den nye opgraderede model atter entrerer det danske marked ultimo marts. De væsentlige ændringer omfatter en omlægning af karrosseriet, nye motorer med en forbedret brændstoføkonomi med lavere emissioner, forbedrede køreegenskaber, håndtering og raffinement, ekstra komfort og nye sikkerhedsfunktioner, plus et friskt nyt look.

Den nye KIA Sorento er ikke at forveksle med den tidligere model – den er virkelig ny fra ende til anden, som følge af de mange produktforbedringer. Samtidig henvender den nye Sorento sig til en større målgruppe, da der i den nye model, er lagt langt større vægt på CUV-egenskaber end i den foregående. Disse CUV-egenskaber betyder, at der i den nye Sorento er lagt større vægt på personvognsegenskaber frem for normale egenskaber kendt fra firehjulstrækkere.

Den danske importør lancerer den nye Sorento med en 2,2 TCI diesel motor (Turbo Charged Intercooler) med 197 HK og et moment på 421 NM.

Modelprogrammet består af én udstyrsvariant med 4WD og alt tænkeligt udstyr. Fuld sikkerhedspakke med ESS, HAC, VSM, BAS samt ECS. Herudover er der kommet et par nye sikkerhedsfunktioner med som Blind Spot Detector (advarer mod biler i den blinde vinkel ved vognbaneskift), Lane Assist System (Advarer mod utilsigtet vognbaneskift), dæktrykskontrol samt Flex steer. Under komfort-udstyr kan nævnes el-indstillelige lædersæder med hukommelse (de to forreste sæder er begge med både varme og køling), bagsæder med sædevarme, Smart Parking, Smart Key, 19” alufælge, 7 sæder, Xenon og LED lygter, varme i rattet, regnsensor, TFT LCD instrumenter, bakkamera og rigtig meget mere. Det eneste valg man skal træffe er mellem et 6-trins manuelt gear eller et 6-trins automatgear.

Med 197 HK, 4 WD og automatgearkasse kører ny KIA Sorento helt op til 14,7 km/l, som klart er bedst i sin klasse, og vælger man manuelt gear, kører den helt op til 16,9 km/l.

Prisen for den nye KIA Sorento er kr. 699.000,- med det manuelle gear og kr. 729.999,- med automatgear. Det er også muligt at bestille modellen som varevogn. Som varevogn er priserne hhv. kr. 349.999,- og kr. 369.999,-

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start