Ny VW - Første billeder af Volkswagen up!
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny VW

Første billeder af Volkswagen up!
Volkswagen
28/08-2011 kl. 01:30

Volkswagen har netop frigivet de første billeder af up! På trods af sine beskedne mål er up! den største nyhed fra Volkswagen i mange år. Ikke mindst i Danmark, hvor ca. 20 % af alle nye biler stammer fra det såkaldte mikrobils-segment, er Volkswagens nye mini-cruiser en efterspurgt nyhed.

up! blev for første gang vist som konceptbil på den internationale biludstilling i Frankfurt i 2007. Som billederne viser ligger den endelige version sig tæt op ad konceptbilen, bla. med de runde former og den karakteristiske transparente bagklap. Et design der i 2007 blev sammenlignet med Apples produkter pga. de organiske former, der sammen med frontens happy face, giver up! sit sympatiske ydre.

up! er trods sine beskedne mål (i cm: l 354, b 164, h 147) skabt til at rumme fire personer og vil fra start blive tilbudt i to benzinvarianter. Begge en-liters og med hhv. 60 og 75 hk. Begge motorer vil kunne køre over 20 km/l ved blandet kørsel. Ligeledes vil up! komme i både to-dørs og fire-dørs versioner. Desuden har up! et bagagerum på hele 251 l.

På udstyrssiden vil up! blive tilbudt i tre udstyrsvarianter under navnene take up!, move up! og high up! ESP er naturligvis standard på alle up! på det danske marked.

Og Volkswagen lover på forhånd, at up! vil være udstyret over det niveau, man normalt finder i denne bilklasse, således vil man bl.a. kunne tilvælge automatgear og City-emergency-brake. På infotainment-siden skulle up! sætte helt nye standarder for segmentet.

Volkswagen up! kommer til Danmark i starten af 2012. Priserne er endnu ikke kendte

Del med en ven

0 personer snakker om “Ny VW

  1. Ser ikke værst ud, synes jeg. Nok det mest friske og stilrene design jeg endnu har set i mikroklassen. Glæder mig til at læse de første tests. Den kunne godt gå hen og blive min næste pendlerbil, hvis den kan matche en Kia Picanto på de fleste parametre.

Skriv et svar

Giver børn en ny start