Ny Fiat TwinAir motor til Panda-familien
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny TwinAir motor til Panda-familien

Fiat introducerer nu en ny udgave af den innovative TwinAir motor til Panda-familien.
Fiat
05/02-2013 kl. 09:30

Fiat introducerer nu en ny udgave af den innovative TwinAir motor til Panda-familien. Den nye TwinAir motor med 65 hk byder på masser af liv og charme, så den er et perfekt match til den ikoniske Panda. Samtidig er det nu muligt at stifte bekendtskab med Panda i det helt nye udstyrsniveau Ciao til en attraktiv pris på 89.990 kr., og den nye 65 hestes motor kommer også i den mere veludstyrede Pop udgave til en stærk pris på 94.990 kr.

God komfort, sund brændstoføkonomi og masser af charme til en attraktiv pris har altid kendetegnet en Fiat Panda, og nu introducerer Fiat en ny TwinAir motor med 65 hk til Panda-programmet, som med garanti kun vil tilføre endnu mere charme til den attraktive bybil. TwinAir med 65 hk uden turbo er med sin kompakte drivlinje Fiats bud på fremtidens motor, hvor styrke, fleksibilitet og økonomi er forenet.

”Hos Fiat har vi set meget frem til at introducere den nye 65 hestes TwinAir motor i Panda-programmet. TwinAir er den første motor, som er bygget op omkring vores unikke MultiAir-system, og den er udstyret med en mængde avanceret teknologi, som tilfører endnu mere glæde til køreoplevelsen i en Panda,” fortæller Steffen Holm, pressechef hos Fiat Group Automobiles Denmark A/S.

Motoren har et lavt CO2-udslip på kun 99 g/km, og den har blandt andet – udover Fiats MultiAir-system – balanceaksel, Start&Stop, ”Smart” generator og elektronisk termostat. Heldigvis er det muligt at få en revolutionerende motor uden at gå på kompromis med de klassiske Panda-dyder, for bilen har ligesom sine søskende i Panda-familien en stor og rummelig kabine med fem døre, lækkert italiensk design samt mulighed for anhængertræk.

Stærke priser på Ciao og Pop
Lige nu er det muligt at stifte bekendtskab med den nye TwinAir motors fortræffeligheder med det nye, enkle udstyrsniveau Panda Ciao til kun 89.990 kr. Er man til mere standardudstyr, er Panda TwinAir 65 hk Pop et oplagt valg til 94.990 kr. En skarp pris på en driftsikker Panda med en yderst charmerende motor. Med i prisen følger desuden fem siddepladser, Start&Stop, integreret radio med CD, 6 airbags og ESP med Hill-Holder. Aircondition kan tilkøbes for 10.000 kr.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start