Ny Toyota Yaris - Med mere stil og indhold
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Toyota Yaris

Med mere stil og indhold
Toyota
29/04-2014 kl. 12:48

En ny Toyota Yaris ser dagens lys efter sommerferien. Det ydre design er frisket kraftigt op, interiøret markant forbedret og køreegenskaberne opgraderet i en grad, så den nye Yaris igen melder sig på banen som en af de mest attraktive i klassen.

Når Toyota introducerer den nye Yaris efter sommerferien, følger den populære bil i sporet på den nye AYGO, der lander i Danmark til juni. Med et nyt og mere dramatisk design adskiller den nye Yaris sig nemlig fra de fleste biler i klassen.

Toyotas kendetegnende design med det nedadvendte frontgab får på den nye Yaris en ekstra dimension. Diagonale linjer løber samtidig fra Toyota logoet i midten af fronten ud mod forlygterne og danner dermed et kryds, som også er kendetegnende ved den nye AYGO.

Bagtil giver nydesignede LED-baglygter den nye Yaris et endnu mere stilfuldt udtryk og efterlader sammen med det integrerede udstødningsrør i kofangeren indtrykket af en bil i meget bedre balance.

Inde i kabinen er der arbejdet hårdt på at gøre opholdet til en endnu større fornøjelse inspireret af vigtig feedback fra kunderne. Man har således især fokuseret på tre nøgleområder – heriblandt at øge følelsen af rummelighed og dynamik, øge den oplevede kvalitet i kabinen samt at give mulighed for selv at vælge farver og udstyr.

Ændret undervogn

Den nye Yaris har fået ændret undervognen for at bedre komforten og ikke mindst bilens køreegenskaber. Motorprogrammet byder fortsat på de brændstoføkonomiske 1.0 og 1.3-liters benzinmotorer samt den kraftige 1.4-liters dieselmotor, og som kronen på værket vil den nye Yaris fortsat kunne fås med

1.5-liters hybridmotor, der i den nuværende Yaris i gennemsnit kører op til 32 km/l ved bykørsel.

Yaris er i Danmark en af Toyotas absolut mest populære biler kun overgået af den mindre Toyota Aygo. I 2013 blev der indregistreret over 3.000 Toyota Yaris, mens Yaris året før var den bedst sælgende i sin klasse i Danmark.

Den nye Toyota Yaris kommer til Danmark efter sommerferien. Indtil da kan den nuværende model fås i forskellige kampagneudgaver med priser fra kun 114.995 kr. for udgaven med 1.0-liters benzinmotor.

Fristende Yaris med lækkert udstyr

En anden fristende udgave er Yaris Comfort, der med lækkert udstyr som bl.a. aircondition og Toyotas banebrydende multimediesystem Toyota Touch med mulighed integration af mobiltelefonen og navigation kan fås fra 144.994 kr.

I en mere stilfuld udgave af den nuværende Yaris med tilnavnet Style får man udstyr som 15” alufælge, tågeforlygter, kromsidespejle, sidekromlister, LED-baglygter og mørktonede bageste sideruder og bagrude for kun 6.000 kr., hvilket er en besparelse på 13.500 kr. Efterspørger man en særlig økonomisk udgave af Yaris med endnu mere komfort, automatgear og stressfri kørsel, venter hybridbilen Yaris Hybrid, der fås fra 199.995 kr. Netop hybridudgaven af Yaris er særlig populær og blev den absolut mest solgte hybridbil i Danmark i fjor med 535 indregistrerede biler, hvilket var mere end en fordobling i forhold til året før.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start