Ny Suzuki Ignis får Europapremiere i Paris
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Suzuki Ignis får Europapremiere i Paris

Ny Suzuki Ignis får Europapremiere på efterårets biludstilling i Paris
Suzuki
12/08-2016 kl. 15:29

Den helt nye Ignis er en kompakt SUV, hvor styling og anvendelighed er i fokus. Her er mange designelementer fra Suzukis tidligere modeller bragt til live, og det nærmest minimalistiske design får bilen til at fremstå frisk og ikonisk.

Modellen er udviklet på en ny letvægts platform, som også anvendes i den nyligt introducerede Baleno. Og ligesom Baleno vil den nye Ignis komme med Suzukis mild-hybrid teknologi, hvor en lille el-motor aflaster benzinmotoren ved spidsbelastninger. Derved opnås en god benzinøkonomi uden at man går på kompromis med de dynamiske præstationer.

Den nye Ignis introduceres i Europa i starten af 2017 og forventes klar på de danske breddegrader i løbet af foråret.

En anden større nyhed på Suzuki standen i Paris er den nyeste udgave af familie-crossoveren S-Cross. Den har blandt andet fået en helt ny front, opgraderet interiør og mere udstyr. Og på motorfronten får de nye Boosterjet turbomotorer nu også premiere i S-Cross. Modellen introduceres i Danmark op til Paris udstillingen.

Flere informationer om den nye Ignis følger på Suzukis pressemøde, der afholdes på standen i Paris den 29. september.

(Den internationale biludstilling i Paris har pressedage den 29. og 30. september og er åben for publikum fra den 1. til den 16. oktober 2016)

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start