Ny rengøringsserie fra Isabella - Fordi dit fortelt fortjener det
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny rengøringsserie fra Isabella

Fordi dit fortelt fortjener det
Isabella
31/03-2014 kl. 11:45

Nu lancerer Isabella en ny serie rengøringsmidler til dit fortelt og andet campingudstyr. Rengøringsserien hedder IsaClean og består af fire forskellige rengøringsmidler. Et til brug af løbende, vedligeholdende rengøring året rundt. Et til brug, når sæsonen sluttes af, og forteltet skal have den helt store tur. Et til rengøring af forteltets vinduer samt et til at fjerne mug og jordslåethed. 

Køb Isabella fortelte her.

Løbende vedligeholdelse af dit fortelt og dit øvrige campingudstyr er nødvendigt og vil forlænge levetiden på dine produkter. Det vil forhindre skidt og snavs i at sætte sig så dybt i materialerne, at de ikke kan fjernes igen. Når du gør dit fortelt rent, er det vigtigt at bruge rengøringsmidler, der er beregnet til at blive brugt på teltstof. Ellers kan du risikere, at teltets overflade bliver ødelagt eller får misfarvninger i stoffet. De fire rengøringsmidler i IsaClean serien er skræddersyet til at blive brugt på dit Isabella fortelt og på andet campingudstyr fra Isabella – og giver derfor et godt og rent resultat, samtidig med at det skåner materialerne. 

IsaClean rengøringsserien består af fire forskellige produkter: IsaClean All-Year, IsaClean Season, IsaClean Anti-Mould og IsaClean Window. 

IsaClean All-Year er rengøringsmidlet til brug ved løbende rengøring af forteltet. IsaClean Season er produktet til brug ved sæsonafslutningen, hvor dit fortelt skal have den helt store rengøringstur, inden det pakkes væk for vinteren. Både IsaClean All-Year og IsaClean Season er biologisk nedbrydelige, og er derfor både gode for dit fortelt samtidig med, at det ikke skader naturen. 

Er dit fortelt blevet ramt af mug eller jordslåethed, der ikke går af ved almindelig rengøring med IsaClean All-Year eller IsaClean Season, kan du her bruge IsaClean Anti-Mould. IsaClean Anti-Mould fjerner mug og jordslåethed og er yderst velegnet til at rense tagdugen indvendigt, hvor den slags ofte sætter sig. Til rengøring af forteltets vinduer bruges IsaClean Window sammen med den medfølgende microfiberklud. 

Efter du har brugt IsaClean rengøringsmidlerne, anbefales det at efterimprægnere dit fortelt, for at sikre en vandafvisende overflade. Hertil anbefales at bruge Isabellas AquaTex. 

Udover at give dit fortelt en vandafvisende overflade, kan AquaTex med fordel også bruges til smøring af lynlåse og teltskinnen (dette kan gøre det lettere af montere teltet på vognen). Også teltstænger kan holdes rene og pæne, hvis de smøres løbende med AquaTex. 

Vejledende udsalgspris inkl. moms

1 liter IsaClean All-Year: 95,-

1 liter IsaClean Season: 95,-

1 liter Isaclean Anti-Mould: 95,-

1 liter IsaClean Window: 95,-

Se flere produkter på www.isabella.net

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start