Ny Peugeot 107 - Ny og elegant design, 2-tronic
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Peugeot 107

Et ekstra pift til byen
Peugeot Danmark
05/01-2012 kl. 13:15

Inspireret af Peugeots nye og elegante design, kommer den nye Peugeot 107 på banen som et energisk bud på en raffineret bil til småbils-klassen. Uden at gå på kompromis overfor de udfordringer, der kan være i byens hektiske trafikmylder, er den nye 107 nu blevet endnu mere moderne, praktisk og brændstofbesparende.

Peugeot 107 er parat til et nyt kapitel

Peugeot 107 er først og fremmest en bil, der er ekstremt manøvrevillig. Derudover tilbyder den god kørekomfort, et lavt brændstofforbrug og er samlet set en attraktiv økonomisk pakke.

107 bliver solgt verden over i 48 lande og var ved slutningen af 2011 produceret i 665.000 eksemplarer.

For at leve op til kundernes forventninger og skiftende krav, har Peugeot 107 undergået en omfattende videreudvikling og er blevet fornyet med både nyt udstyr og nyt design. Peugeot 107 er med andre ord parat til at skrive et nyt kapitel i en succes-historie, og målet er fortsat at være konkurrencedygtigt i et segment i rivende udvikling.

Nyt moderne design

Med et fuldstændigt nyt og mere afrundet design på fronten, matcher Peugeot 107 perfekt den nye designstil og identitet, som Peugeot lancerede i 2010. Den ikoniske løve spiller sammen med kølergitteret en fremtrædende rolle. En stærk designstreg sikrer et mere aggressivt look, der ligesom på den kommende Peugeot 208, gør modellen fræk og sofistikeret at se på.

Forlygterne sidder stadig højt, men opleves mere som en helhed, der grænser ned til kofangeren, mens baglygterne er i sort design, der indrammer lygterne med en dyb rubinrød farve. Det nye kølergitter er som noget unikt for modellen bygget op på sekskanter og former en fin fremtrædende mund understreget af lakkens farve på bilen.

Ivo Groen, der er 107 Style Manager udtaler: ”Vi har helt karakteristisk for Peugeot 107 valgt at fortolke kølergitteret på en speciel måde og har så rent arkitektonisk og størrelsesmæssigt tilpasset den til fronten”.

Den nederste del af frontpanelet har fået et markant ansigtsløft og er bl.a. blevet udstyret med gummi-spoiler. Derudover er der blevet tilføjet LED-kørelys samt tågelygter fremhævet af integrerede kromlister.

På farve-palletten har man tilføjet den helt specielle ”Plum- farve”, som med et frækt pift matcher modellen perfekt.

Alle disse stilkomponenter giver Peugeot 107 en helt ny moderne identitet, som kombinerer et raffineret look med en bybils egenskaber.

En lille bil, der tilbyder mere

Peugeot 107 vil kunne fås i 2 forskellige varianter i både 3- og 5 dørs-modellen som 1,0 l med manuelt 5-trins gearkasse og 1,0 l med 2-tronic 5-trins gearkasse.

Kabinen giver en oplevelse af velvære med nyt ”Mistral” farvetema, sædebetræk i Peugeots ”Manhatten-stil” samt døre og et instrumentbræt i todelt sort materiale.

107 tilbyder ydermere:

Nyt anlæg med 2 ekstra højtalere som standard eller option Nyt PC Bluetooth anlæg kombineret med 2 ekstra højtalere, USB-adgang, MP3 og Bluetooth forbindelse (hvilket normalt kun er muligt i større biler) Nyt læderrat som standard eller option Ny gearstang med læderknop som standard eller option Reduceret CO2-udledning på beskedne 99 og 104 g/km med henholdsvist manuel og to-tronic gearkasse Kører 23,3 og 22,3 km/l med henholdsvis manuel og to-tronic gearkasse LED-kørelys afhængig af version

Personliggør Peugeot 107

Peugeot har udviklet særligt udstyr og tilbehør til 107 for at give kunden muligheden for at personliggøre bilen. Der kan vælges imellem forskellige alufælge, aluminiums gearknopper, krom-effekter på vinduer, speciel broderede måtter, genopladeligt navigationssystem, hvor Iphone og Ipod kan tilkobles, armlæn med opbevaringsplads, tagbokse samt meget mere.

Den nye Peugeot 107 kommer på det danske marked til marts.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start