Ny Opel Combo - Ny version som varebil og personbil
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Opel Combo med mange muligheder

Opel Combo kommer i en ny version som varebil og personbil. Debut i Danmark i foråret 2012
Opel
10/08-2011 kl. 14:15

Den nye Opel Combo får et omfattende modelprogram med to akselafstanden, to højder og fem forskellige diesel- og benzinmotorer at vælge imellem. I den største version laster Combo op til ét ton og rummer 4,6 kubikmeter bagage, og som personvogn er der plads op fem eller syv personer afhængig af version. Opel Danmark har endnu ikke besluttet, om den nye Combo kun skal sælges som varebil i Danmark, eller om den også kommer som personbil.

Akselafstanden er for den korte 275,5 cm og 310,5 cm for den lange version med en totallængde på henholdsvis 4,39 m og 4,74 m og valgmulighed mellem højder på 1,85 m og 2,10 m. Det er også muligt at få Combo leveret som nøgent chassis til individuel opbygning.

Som personbil leveres Combo med skydedør i hver side og tophængt bagklap eller sidehængte bagdøre med asymmetrisk åbning som ekstraudstyr. Som varebil kan Combo bestilles med en eller to skydedøre i varerummet.

Klassens største varerum
Opel Combo får klassens største varerum med en kapacitet på 3,8 kubikmeter bagage i den korte version og 4,6 kubikmeter i den lange. Lastehøjden i begge versioner er 54,4 cm. Til transport af lange genstande – for eksempel stiger eller brædder – kan Combo leveres med mulighed for at åbne den bagerste del af taget.

Økonomiske mototer
Udbuddet af motorer består af fire dieselmotorer og en benzinmotor. Dieselmotorerne rækker fra 1,3 CDTI til 1,6 CDTI, der begge yder 66kW/90 hk, en 1,6 CDTI på 77kW/105 hk og en 2,0 CDTI med 99 kW/135 hk. Med 1,4 liters benzinmotor er ydelsen 75 kW/95 hk. Alle motorer har Start/Stop. Den mindste dieselmotor og benzinmotoren har fem trins gearkasse, og de øvrige er udstyret med seks trins gearkasse. 1,6 CDTI med 90 hk kan desuden udstyres med Opel’s ’Easytronic’ halvautomatiske fem trins gearkasse.

Omfattende udstyrsliste
Listen af standardudstyr omfatter centrallås, fuldt justérbart rat, el-betjente sideruder, 4-vejs justérbare forsæder og den fulde sikkerhedspakke med front- og sideairbags i begge sider som varebil samt yderligere gardinairbag i begge sider i personbilsversionen. ESP/ESC bliver standardudstyr på alle versioner.

Combo: En lang historie som varebil
Den nye Opel Combo introduceres i Danmark i foråret 2012. Den er baseret på Doblò fra Opels samarbejdspartner Fiat. Doblò blev valgt til ‘Van of the Year 2011’.

Opel har haft Combo i programmet siden 1985, og den nuværende generation har været på markedet siden 2002. I Europa er der i de bedste år solgt op til 72.000 Combo årligt.

Selv nu hvor den nuværende Combo nærmer sig afslutningen af sin produktion, ligger den blandt de tre mest solgte i sit segment på flere markeder, og den har fået flere udmærkelser og priser siden introduktionen. Blandt andet udnævnte det tyske blad Auto Bild den nuværende Combo til det bedste køb for pengene i sit segment.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start