Ny Nissan Juke smugkig!
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Nissan Juke smugkig!

Med et salg på over en millioner biler siden debuten i 2010, er den nye Juke nu i sidste testfase inden sin afsløring, der byder på et nyt look og kvikke køreegenskaber. De første billeder afsløres i næste måned.
Nissan Nordic Europe Ltd.
22/08-2019 kl. 05:59

Den nye Juke er designet i Europa, og er resultatet af et spændende samarbejde mellem flere dygtige designer rundt i regionen som har skabt denne evolution. Den orginale Juke model vakte i sin tid stor opsigt og en ny epoke er nu klar til start…. 

Inden den officielle afsløring i starten af september, kan Nissan lige nu løfte sløret for dette: 

Elegante coupe linjer, iøjenfaldende 19″ aluminiums fælge og et atletisk udtryk, der sætter ny standard for kompakte crossovere. 

Ønsker fra B-SUV kunder om innovativt design, sidste nyt inden for tekniske muligheder og en sjov køreoplevelse ligger til baggrund for den nye Juke’s design og udvikling. 

Den nye Juke bliver generelt fyldt med nyttige tekniske løsninger. Og modellen bliver den tredje i rækken af Nissan modeller, der tilbydes med ProPILOT fører-assitentsystemet, der er en del af Nissans overordnede “Nissan Intelligent Mobility” vision. 

Den nye Juke er vokset for at tilbyde mere plads og komfort for såvel fører som passagerer. Dog uden at miste de kvikke køreegenskaber. 

Nissan har introduceret og ledet B-SUV segmentet med den første model. Nu kommer den nye Juke med en unik identitet, endnu mere karakter, sjove køreegenskaber og førende tekniske systemer og muligheder for opkopling, der modsvarer den moderne bilkundes behov og ønsker. 

Med andre ord lancerer Nissan nu en model, der til fulde lever op til den stigende efterspørgsel i B-SUV segmentet. Og en ting er helt sikker: Selvom Juke er vokset i flere henseender, vil den stadig være sjov at køre! 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start