Opel Mokka: Ny lille firehjulstrækker SUV fra Opel
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny lille firehjulstrækker fra Opel

Mokka er navnet på en helt ny SUV fra Opel
Opel
19/01-2012 kl. 11:15

Opel Mokka er navnet på den første SUV fra Opel i B-segmentet, der omfatter biler omkring 4,1 – 4,3 meters længde. Mokka måler 4,28 m fra kofanger til kofanger og svarer dermed i længden til en Opel Meriva. Der er dog tale om en fundamental anderledes bil end de øvrige biler i denne størrelse. Mokka er en lille SUV med større frihøjde, større hjulafstand og muligheden for at vælge mellem forhjulstræk og firehjulstræk. Opel er den første tyske producent til at lancere denne biltype i B-segmentet, der ventes at få en stigende efterspørgsel i de kommende år.

Udvalget af motorer kommer i første omgang til at bestå af to benzinmotorer og en diesel på henholdsvis 115 hk, 140 hk og 130 hk. Den kraftigste benzinmotor og dieselmotoren kan leveres med automatgear. Mokka kommer med den fulde pakke af komfortudstyr og elektroniske sikkerhedsudstyr, der kendes fra resten af Opel programmet blandt andet ergonomiske sportssæder certificeret af den tyske rygorganisation AGR, tredje generation af Opels AFL xenon-forlygter, frontkamera der kan læse vejskilte og tilpasse forlygterne til bilens hastighed, vejrforhold og andre biler samt kollisionsadvarsel og bakkamera.

Ydermere er elektroniske hjælpefunktioner som Hill Start Assist (HAS) og Hill Descent Control (HDC) systemer standardudstyr for sikker kørsel, når det går stejlt op og ned i terrænet.

Mokka er designet til bilkøbere med en moderne livsstil, hvilket afspejler sig i bilens navn. Mokka navnet er inspireret af den raffinerede Coffea Arabica luksus kaffebønne.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start