Ny Lancer - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Lancer

Mitsubishi Lancer med nyudviklet dieselmotor
Mitsubishi
15/09-2010 kl. 21:45

Ord som ”drømmediesel” var med i pressens første anmeldelse af denne nyudviklede 1.8 liters 150 hk turbodiesel med Common-Rail og partikelfilter som standard. Og med en pris på lige under 250.000 kr. får konkurrenterne kamp til stregen.

Økonomisk både i indkøb og forbrug På trods af den lave salgspris på kr. 249.995 er der tale om en helt nyudviklet dieselmotor, der lever op til kravene for Euro 5-forureningsnormen.

For at sikre en effektiv ydelse og et lavt brændstofforbrug samt CO2 udledning, har motoren ClearTec teknologi med bl.a. Automatisk Stop & Go system samt en 6-trins manuel gearkasse. Alt i alt giver det en brændstoføkonomi på op til 19,2 km på literen ved blandet kørsel og en udledning af CO2 på blot 136 g/km.

Det er Mitsubishi selv, der har udviklet motoren. Og på trods af den lave udsalgspris er der tale om en ny dieselmotor med brug af helt ny teknologi. Blandt andet variabelt ventilløft, kaldet MIVEC samt en forskydning af krumtappen, der mindsker friktion. Begge dele giver bedre brændstoføkonomi og en smidig, støjsvag motorgang. Samt ikke mindst bedre drejningsmoment ved lavere omdrejninger.

Der er ikke sparet på udstyret Der er heller ikke sparet på udstyret. Hverken når det gælder sikkerhed eller komfort. Mitsubishi Lancer har 5 stjerner i EuroNCAP og er blandt andet udstyret med 7 airbags, ESP og antispin som standard. Til at sikre god komfort kan eksempelvis nævnes fuldautomatisk klimaanlæg, fartpilot, regnsensor og læderrat med ratbetjent radio/cd med mp3 funktion.

Mitsubishi Lancer med den nye 1.8 DI-D diesel kan allerede nu ses og prøves hos landets Mitsubishi forhandlere. Startprisen for en Mitsubishi Lancer med en 1.6 liters 117 hk benzinmotor er kr. 199.995.

Del med en ven

0 personer snakker om “Ny Lancer

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start