Ny Kia Soul - 2012-udgaven af Soul er opgraderet
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Kia Soul

Opgraderet Soul forventes til Danmark i efteråret
Kia
07/05-2011 kl. 14:30

Omfattende opgradering af Soul modelår 2012
Bilen der startede KIA Motors designmæssige transformation, blev med et friskt og opdateret udseende for første gang introduceret for et publikum på biludstillingen i New York for et par uger siden. Den har fået flere kræfter, men bibeholder den samme funky fremtoning, som forbrugere over hele verden er kommet til at elske ved denne kompakte crossover. Succesen Soul er blevet fintunet til 2012 med en lang række forbedringer af teknologi og drivlinje, så den nu har flere kræfter og bedre brændstofeffektivitet.

“Efter blot 2 modelår har vi givet 2012-udgaven af Soul en markant opgradering af ydelse, udseende og brændstoføkonomi, så den ikoniske bil udgør den perfekte pakke for kunder, der gerne vil have noget, der er lidt anderledes”, udtalte Michael Sprague fra KIA. “Soul har altid skilt sig ud fra mængden, og den har skaffet nye kunder til KIA mærket og positioneret koncernen til en række rekordstore succeser. Med stigende brændstofpriser giver denne opgradering endnu mere stil og køreglæde, mens brændstoføkonomien reduceres med 10%”.

Flere kræfter, lavere brændstofforbrug
Modelår 2012 af Soul sætter fokus på køreglæde med markant flere hestekræfter, nye 6-trins gearkasser og evnen til at køre op til 14,5 km/l ved motorvejskørsel. En ny 1,6-liters GDI-motor yder 135 hk (11 % mere end den tidligere motor). Købere, der vil have endnu flere hestekræfter kan nyde godt af en ny 2,0-liters, 4-cylindret motor med enten 6-trins manuel gearkasse eller 6-trins automatisk gearkasse – avanceret teknologi, som er sjælden i dette segment.

Denne motor, som yder 160 hk (13 % flere hestekræfter end den tidligere motor) og et drejningsmoment på 194 Nm er standard i Soul+-, Soul!- og Soul sport-modellerne.

KIA har beregnet, at brændstoføkonomien i modeller med 1,6-liters-motoren er imponerende 11,9/14,5 km/l (bykørsel/motorvejskørsel), hvilket er markant bedre end med den tidligere motor, mens modeller med 2,0-liters-motoren kører hele 11,5/14,1 km/l, uanset om du vælger manuel eller automatisk gearkasse.

Mere stil og raffinement
Foruden opgraderingen af Souls præstationer i 2012-udgaven har den nye model også været genstand for en række markante designmæssige forbedringer. Udvendigt er Soul blevet frisket op med nye projektorforlygter med LED-dagskørelys, en nydesignet motorhjelm og nye for- og bagskærme. Nye, moderne LED-baglygter forbedrer Soul's unikke design, mens bilens samlede formgivning er blevet tilpasset, så Soul nu har en mere glat og strømlinet silhuet.

Rummelig, topmoderne kabine
Soul byder personerne i bilen velkommen med en mere hightech, futuristisk kabine i 2012 – med en generøs blanding af teknologier, som giver fremragende værdi for pengene. Soul modtog i 2010 prisen Ward’s AutoWorld “Grooviest Interior”, og i 2012-modellen vil personerne i bilen opleve ægte komfort i den rummelige kabine.

Nyhederne i 2012 omfatter et førsteklasses Infinity-audiosystem, der fås som ekstraudstyr til Soul+-modellerne og er standard i Soul! og Soul sport-modellerne og giver en mere koncentreret lydoplevelse. En anden nyhed i 2012 er UVO powered by Microsoft® – et håndfrit kommunikations- og infotainmentsystem. Desuden fås en Premium-udstyrspakke, der blandt andet omfatter komfortudstyr som varme i forsæderne, læderindtræk, automatisk klimaanlæg og navigationssystem.

KIA SOUL MY 2012 forventes til Danmark i efteråret.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start