Ny Golf Limited - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Golf Limited

Ubegrænset køberglæde
Selmer
25/11-2010 kl. 23:30

Volkswagen er i gavehumør og har derfor sammensat to rigtig gode pakker til alle, der drømmer om en veludrustet Golf eller Golf Plus. Vi kalder det Golf Limited, selvom vi ikke har holdt os tilbage med udstyret.

Forkælet Golf
Bestiller man lige nu en Golf eller Golf Plus med den prisbelønnede 1,4 turbo-motor og 122 hk eller dieselvarianten med 140 hk med udstyrsniveauet Comfortline, får man følgende udstyr gratis med i købet:

16″ letmetalfælge, tonede bagruder, sportsundervogn, læderrat, gearknob og håndbremsegreb i læder, sportssæder med titansort Me2 betræk, Climatronic 2-zonet klimaanlæg, og kørecomputer Plus.

For at gøre vinteren lidt mildere, giver vi også varme i forsæderne og tågeforlygter med drejelys. Og så selvfølgelig opvarmelige sprinklerdyser, forlygtevaskere og dækkontrolsystem samt en lille advarselslampe, der fortæller når du skal fylde sprinklervæske på. Det er alt i alt ekstraudstyr til mere end 22.000 kr.

Både Golf Limited og Golf Plus Limited fås i de mest populære lakeringer: candyhvid, Bluegrafit perleeffekt, Deepblack perleeffekt, Shadowblue metallic og Reflekssølv metallic. Desuden fås Golf Plus Limited også i Kashmirbrun metallic og Golf Limited i Unitedgrey metallic.

Prisbelønnet turbomotor
Den lille 1,4 l turbo-benziner er bygget på den prisbelønnede TSI-motorteknologi (netop kåret som Årets Motor 2010). Med andre ord er det en af motorverdenens juveler, der ligger under hjelmen i Golf Limited, når man vælger benzinudgaven. Benzineren går 16,1 km/l. Dieselvarianten er en 2-liters turbodiesel med 140 hk, der går over 20 km/l.

Volkswagen har et begrænset antal af de forkælede Golf og Golf Plus, så tilbuddet gælder kun så længe lager haves.

Golf Limited fås fra 279.993 kr. og Golf Plus Limited fra 291.899 kr.

Du kan se mere på volkswagen.dk/golf

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start