Fiat Punto Van - Elegant design og flot økonomi
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Fiat Punto Van sænker prisen og brændstofforbruget

Elegant design, uovertruffen brændstoføkonomi og masser af plads indvendigt
Fiat
21/06-2012 kl. 13:30

Den nye Fiat Punto Van rammer Danmark til en yderst fordelagtig pris, der begynder ved blot 79.999 kr. ekskl. moms. Derudover er Fiat Professional også klar med en attraktiv kampagne på to specielle Professional modeller.

Fiat Punto er en af Fiats mest solgte modeller, og nu er der godt nyt for dem, der gerne vil nyde Puntoens skarpe køreegenskaber og sunde brændstoføkonomi, samtidig med at de har plads til lidt af hvert. Fiat fordoblede salget af Punto Van sidste år, og nu er det muligt at købe en 85 hk Eco diesel til den attraktive 79.999 kr. ekskl. moms.

”Fiat Punto Van er den perfekte kombination af lav pris og lavt brændstofforbrug. Den er et unikt alternativ til dem, som ønsker lidt ekstra plads, uden at være nødt til at gå på kompromis med størrelse, design eller køreegenskaber. Fiat Punto Van er både sporty og prisvenlig, og med det rummelige bagagerum er den ideel til mindre erhverv,” siger Pierre Martin Bos, Country Manager for Fiat Professional i Danmark.

Op til 28 km på en liter brændstof
Det er ikke kun prisen på Fiat Punto Van, der befinder sig i et særdeles attraktivt leje. Ejerafgiften er med kun 370 kr. pr. halvår også blandt markedets laveste. Og derudover sender den højteknologiske Multijet-dieselmotor Fiat Punto Van direkte op i brændstoføkonomiens superliga med op til hele 28.6 km på literen.

”Den stærke Multijet-dieselmotor, der er blevet videreudviklet og forbedret yderligere, sikrer endnu mere overskud for brændstoføkonomien og gør turene til den lokale tankstation sjældnere. Derfor skrues der også ned for både ejerafgift og CO²-udledning, som er på blot 90 g/km. Ganske enkelt imponerende for en bil som denne,” siger Pierre Martin Bos.

TwinAir under motorhjelmen
Det er også muligt at få en Fiat Punto Van med TwinAir-motoren, der modtog hæderen ”International Engine of the Year” i 2011. TwinAir er baseret på højteknologisk MultiAir-teknologi, og med den under motorhjelmen er Punto Van en temperamentsfuld og samtidig meget økonomisk varebil.. Punto Van TwinAir koster kr. 86.393,- ekskl. moms og leveringsomkostninger.

Attraktiv Fiat Professional-kampagne
Det er ikke kun Fiat Punto Van, der tiltrækker sig opmærksomhed. Fiat Professional byder også på stærke tilbud på to specialmodeller:

* Fiat Fiorino Professional 1.3 MJT 75HK inkl. Euro 5 med ESP, DPF & Start &Stop:
kr. 87.499,- ekskl. moms og leveringsomkostninger. (gælder ved bestilling inden 1. juli 2012).

* Fiat Scudo Van Professional L2 2.0 163HK med aircondition og cruise control: kr. 168.198,- ekskl. moms og leveringsomkostninger.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start