Peugeot Bilforsikring, bedste pris og bedste dækning
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny attraktiv bilforsikring fra Peugeot

Bedst mulig dækning til bedst mulig pris
Peugoet
29/11-2012 kl. 11:00

For nylig indgik Peugeot samarbejde med det lille forsikringsselskab Mondux, som fremover vil tilbyde bilforsikring til Peugeots kunder. Målsætningen har været at skabe en god samlet forsikringspakke, hvor især den gode kundeservice er omdrejningspunktet. Men som prikken over i’et dækker selvrisikoforsikringen også en skade pr. år.

Bedst mulig dækning til bedst mulig pris
Det er vigtigt for Peugeot at kunne tilbyde en god samlet forsikringspakke til kunderne og derfor faldt valget af samarbejdspartner på den lille forsikringsvirksomhed Mondux, som på flere måde lever op til Peugeots eget høje værdisæt. Her bestræber man sig nemlig på at prioritere hver eneste kunde højt med en kvalitativ kundeservice samt give en god dækning ved skader til bedst mulige forsikringspris.

Det helt unikke ved forsikringsaftalen er dog, at den giver en friskade pr. år og endda med en selvrisiko Voucher. Hvis man er under 25 år, får man en gang om året en voucher til en værdi af 12.500 kr., og såfremt skadesudgiften er større end voucherens værdi dækker den skaden. Det samme gælder for personer på over 25 år, men her er værdien på Voucheren 8.500 kr.

Favorable vilkår:

• Fra 21 år
• Uanset anciennitet
• Uanset bopæl
• Fast præmie, også ved skade
• Fri km.
• Inkl. Selvrisikoforsikring-voucher
Peugeot bilforsikring tilbydes fra 4.188 kr. og præmien kan enten betales i månedlige rater eller som en årlig rate.

Der kan læses meget mere på peugeot.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start