Ny Astra vinder Det Gyldne Rat 2009 - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Astra vinder Det Gyldne Rat 2009

Opel Astra har allerede vundet sin første titel
Tommy Rønn
09/11-2009 kl. 01:15

Auto Bild læsere i 26 europæiske lande og 50 eksperter står bag udmærkelsen Det Gyldne Rat til den nye Opel Astra. Astra er også blandt finalisterne til Car of the Year titlen, som Insignia vandt sidste år.

Opel Astra blev fremhævet for sit motorprogram, brændstoføkonomi, undervogn, bremser, styretøj og et højt sikkerhedsniveau. Ud over en række motorjournalister består panelet af eksperter blandt andet af tidligere rallyverdensmester Walter Röhrl og racerkørerne Isolde Holderied, Mattias Ekström, Ralf Schumacher og racerlegenden Hans-Joachim Stuck.

Opel Astra kommer på markedet i Danmark til januar 2010 til priser fra 219.900 kr. i første omgang med 5 døre og senere som stationcar. Astra er også blandt syv finalister til ’Car of the Year titlen’ – Årets Bil i Europa – som Opel Insignia vandt sidste år.

Del med en ven

0 personer snakker om “Ny Astra vinder Det Gyldne Rat 2009

  1. Synes den nye Opel Astra er så flot og rigtig fin designet,og alle test jeg har læst,er bare helt i top,,men jeg er nu bare så glad så glad for min OPEL ASTRA GTC 2,0 TURBO SPORT LIMITED LAUNCH,det er en bil med rigtig SJÆL,som det bliver meget svært at komme af med,simpelhen den allerbedste bil jeg nogensinde har haft,TAK OPEL.

    Hilsen

    Svend Pilgaard Møgelbjerg

Skriv et svar

Giver børn en ny start