Alfa Romeo Giulietta - Attraktive privatleasingpriser
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Ny Alfa Romeo Giulietta

Til attraktive privatleasingpriser
Alfa Romeo
20/02-2014 kl. 09:00

Alfa Romeo introducerer nu en ny udgave af den elegante Alfa Romeo Giulietta til attraktive privatleasingpriser fra kun 4.000 kr. om måneden med en førstegangsydelse på blot 15.000 kr.

Siden Alfa Romeo Giulietta blev introduceret i Danmark for tre år siden, har den velkørende fuldblodsitaliener fascineret landets bilentusiaster med sit stilfulde design, sine kraftfulde motorer og fremragende køreegenskaber. Nu gør den italienske bilproducent den spændende Alfa Romeo Giulietta endnu mere interessant ved at introducere den nye udgave af den populære livsstilsbil, og endda til en særdeles attraktiv privatleasingpris.

Den nye model med stærke og økonomiske motorer, fornyet komfort og eksklusive designdetaljer forenet med de klassiske Alfa-dyder kan privatleases fra kun 3.995 kr. om måneden med en førstegangsydelse på 14.995 kr. Hos Alfa Romeo ser man frem til at introducere den nye Giulietta på markedet:

”Mange drømmer om den smukke Alfa Romeo Giulietta, og den nye privatleasingaftale betyder, at endnu flere kan få opfyldt deres drøm uden at skulle spekulere på serviceomkostninger og gensalgsværdi. Den nye Alfa Romeo Giulietta er opgraderet i standardudstyr, komfort og teknologi, mens de nye motorer sikrer præstationer og forbedret brændstoføkonomi. I kombination med den meget attraktive privatleasingaftale får man derfor virkelig meget bil for pengene med den nye Giulietta,” siger Steffen Holm, pressechef i Fiat Group Automobiles Denmark A/S.


Økonomiske motorer går fremtiden i møde

Under motorhjelmen har Alfa Romeo Giulietta fået en grøn opdatering i kraft af sine nye, brændstofbesparende motorer, der lever op til de seneste forureningsnormer. Generelt er forbruget forbedret, og flere af motorerne er blevet en klasse billigere i grøn ejerafgift til gavn for driftsøkonomien. Men man behøver heldigvis ikke at give køb på ydelsen, når man vælger en grønnere løsning – med den nye 2,0 JTDm dieselmotor stiger ydelsen med 10 hk til nu 150 hk. Momentet stiger tilmed fra 350 til kraftfulde 380 Nm.

Den nye Alfa Romeo Giulietta byder indvendigt på nye detaljer, der tæller både nyt interiør og masser af avanceret udstyr, blandt andet et nyt uConnect radiosystem med touch screen, Bluetooth®, otte højtalere og ratbetjening.

Når de nye Giulietta-versioner triller ud på de danske veje, er det også med tre nye udvendige farver. Indvendigt kan man vælge mellem forskellige farver sædeindtræk samt instrumentbord, så det er muligt at sammensætte sin drømme-Giulietta helt efter egne præferencer.

Privatleasingprogram gør Giulietta mere opnåelig

Modelprogrammet fra Alfa Romeo byder på en lav førstegangsydelse på 14.995 kr. Vil man understrege Alfa Romeos sportlige Alfa-gen, er det muligt at opgradere til udstyrspakken Sportiva med bl.a. 18” alu-fælge for yderligere 5.000 kr i førstegangsydelse. Kombineret med den 120 hestes benzinmotor følger denne pakke endda gratis med ved privatleasing. Man kan også vælge den flotte QV Sportiva pakke for yderligere 15.000 kr i førstegangsydelse. En pakke, der byder på masser af spændende og lækre detaljer, som for eksempel flotte, klassiske sportssæder i dellæder og Alcantara®, sportspedaler og mørk sportskabine, sorte 18″ alu-fælge og rødlakerede bremsekalibre.

Den nye Alfa Romeo Giulietta kan nu opleves hos landets Alfa Romeo forhandlere.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start