Magacin - Nissan GT-R modelår 2017 vist i New York
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Nissan GT-R modelår 2017 vist i New York

Nissan GT-R modelår 2017 med et friskt look og endnu flere kræfter blev vist i forbindelse med New York International Auto show
Nissan Nordic Danmark
01/04-2016 kl. 16:00

Nissan har præsenteret den nye GT-R modelår 2017 i forbindelse med New York International Auto Show. Bilen har fået et spændende nyt look både indvendigt og udvendigt samt forbedrede præstationer. Ændringerne er de mest omfattende, siden modellen blev introduceret i 2007.

Udvendigt får forenden på den nye GT-R en komplet makeover. Den nye “V-motion”-kølergrill i matkrom finish er en af Nissans nyeste designsignaturer. Den er blevet forstørret for at yde bedre motorkøling, og har nu et opdateret netmønster. En ny motorhjelm, der er forstærket markant, bidrager til stabiliteten ved kørsel med høje hastigheder. Og en friskt designet frontspoilerkant og kofangeren foran med finish direkte under forlygterne giver den nye GT-R et look som en rendyrket racerbil, og giver samtidig bilen stor downforce foran.

GT-R-modellens velkendte vindbrydende form definerer bilens profil, men sidepanelerne er skubbet udad for at forbedre luftstrømmen. Bilens bagende har også fået en grundig makeover. GT-R-modellens kendetegn med baglygternes fire ringe er der stadig, men hvis man kigger nærmere efter, vil man se et ændret karrosseri, som forbedrer luftstrømmen, og luftindtag på siderne ved siden af de kvadratiske afgangsrør. Hoftelinjen, som adskiller den nederste sorte del fra resten af karrosseriet, er blevet højere, så bilen ser bredere og mere aggressiv ud bagfra. Disse udvendige ændringer resulterer ikke blot i en bil med et mere sportsligt look, men også i effektive aerodynamiske egenskaber med mindre luftmodstand, mens bilen har samme downforce som den nuværende GT-R, som stabiliserer bilen ved høje hastigheder.

Inde i kabinen modtages føreren af et førsteklasses interiør, som matcher en højtydende sportsvogn af denne kaliber. Hele instrumentpanelet er dækket med kvalitetslæder og syninger udført med TAKUMI-præcision.

Den midterste del af instrumentpanelet er blevet forbedret og gjort mere enkel. Med de integrerede betjeningselementer til navigations- og audiosystem er antallet af kontakter og knapper reduceret fra 27 i den hidtidige model til blot 11 i 2017-modellen. En stor 8″ touchscreen viser store ikoner, og en nye betjeningsenhed til skærmen på midterkonsollen har gjort betjeningen lettere.

Skiftekontakterne er nu monteret på det nye rat, så føreren kan skifte gear uden at fjerne hænderne fra rattet. Skiftekontakterne har ligesom betjeningselementerne til luftdyserne fået en bedre berøringsfølelse og en bedre lyd, når de aktiveres eller justeres.

“Som ikonet for Nissans performance-biler fortsætter GT-R med at udvikle sig. Med V-Motion-signaturkølergrillen har GT-R nu Nissans nyeste designsprog. Bilens enestående aerodynamik og det opgraderede interiør har givet GT-R en mere moden karakter, som også vil gøre sig gældende i fremtiden”, udtalte Nissans Executive Design Director Mamoru Aoki.

GT-R-modellens prisbelønnede 3,8-liters V6 24V-motor med dobbelt turbo, som håndbygges individuelt af en dedikeret TAKUMI-tekniker, yder nu 570 hk ved 6.800 omdr./min. og har et drejningsmoment på 633 Nm. Motorerne definerer TAKUMI-ekspertisen. Den forbedrede ydelse, som er resultatet af individuel tændings-/ventilstyring for hver cylinder og ekstra boost fra turboladerne, giver den nye GT-R en overlegen acceleration ved mellemhøje og høje omdrejningstal (fra 3.200 omdr./min. og opefter). Motoren er kombineret med en helt igennem raffineret 6-trins dobbeltkoblingsgearkasse med mere jævne gearskift og mindre støj. Den velkendte GT-R-lyd er også blevet opgraderet med en motor, som aldrig har lydt bedre. Resonansen i de nye lyddæmpere af titanium og Active Sound Enhancement (ASE) forbredrer køreoplevelsen.

GT-R har altid været anset som en af verdens bedste køremaskiner, og med 2017-modellen bliver egenskaberne i sving endnu bedre. En mere stiv karrosseristruktur og nyt hjulophæng giver bedre stabilitet med hurtig udligning af tværgående kræfter og evnen til at køre gennem sving med endnu højere hastigheder. Vejgrebet sikres af 20″ dæk, der klæber til vejen og er monteret på nye maskinpolerede støbte alufælge i “Y-eget” design.

På trods af de forbedrede præstationer er 2017-udgaven af GT-R den mest komfortable til dato, og den har en ny følelse af elegance og ro, som man sjældent finder i en high performance-superbil. Den nye GT-R byder på mere jævn kørsel i forhold til den udgående model, og kabinen er meget mere støjsvag ved alle hastigheder takket være nye støjisoleringsmaterialer.

“Den nye GT-R leverer altid en køreoplevelse, der får pulsen i vejret – uanset vejens beskaffenhed og uanset, hvem der sidder i førersædet. Vi er fortsat med at rykke grænserne for bilens præstationer helt til det yderste, og bilen er endnu mere potent end tidligere. Samtidigt er den blevet mere raffineret, så hele køreoplevelsen kommer op på et helt nyt niveau. Vi er stolte af nu at kunne tilbyde den for os ultimative GT med helt utrolige præstationer, en nyfunden ro og en lang racerløbshistorik”, udtalte Hiroshi Tamura, som er Chief Product Specialist for GT-R.

En nyhed til GT-R 2017 er friske farver både indvendigt og udvendigt, der matcher bilens sofistikerede karakter. Farven “Blaze Metallic” med flere laklag er blevet tilføjet til udvalget af karrosserifarver, og med interiøret i Premium Edition, som er udstyret med semi-anilinlæder, kan kunderne vælge mellem fire forskellige muligheder: de nye Black/Rakuda og Samurai Black og de altid populære Black/Amber Red og Black/Ivory.

Nissan GT-R 2017 kommer til salg til sommer. I Norden forhandles modellen i Sverige.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start