Renault Captur - Clio føder en livsstilsbil SUV
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Navnet er Captur

Renault Clio føder en SUV
Renault
14/01-2013 kl. 15:15

Knap er den nye Renault Clio landet, før endnu en model ser dagens lys. Nemlig en lille ny SUV bygget på Clio platformen, men med sit helt eget indtryk. Navnet er Captur og det er i den grad en livsstilsbil.

Renault Captur taler i den grad til de, der ønsker en særlig bil. Derfor vil der være mange muligheder for personalisering af bilen udover det anderledes udtryk den 4.12 meter lange bil i forvejen har. Nemlig et to farvet karosseri, hvor taget har en farve og resten af “kroppen” har et anden farve.

I forhold til Renault Clio er Captur højere, har større bagagerum, anderledes interiør og mange forskellige fralægningspladser – helt som man forventer sig af denne type livsstilsbil.

Standardversionen har også væsentligt højere udstyrsniveau end Clio. Blandt andet er hands free entry, hill start assist og parkeringssensorer standard.

Captur kan fås med både benzin og dieselmotor. Billigste version vil være med den helt nye tre cylindrede turbo benzinmotor – 0.9 Tce der yder 90 hk. Derudover kan den fås med den 90 hk diesel, der også sidder i den nye Renault Clio og top modellen vil kunne fås med en 120 hk turbo – benzinmotor med Renaults lynhurtige EDC gear.

Renault Captur introduceres i Danmark omkring sommerferien. Der er endnu ikke fastsat priser på bilen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start