Ford Mustang - Den amerikanske drøm til virkelighed
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mustang kommer!

Ford gør den amerikanske drøm til virkelighed
Ford
28/01-2015 kl. 14:45

Sjette generation af den ikoniske pony car kan nu bestilles og priserne starter ved 600.000 kr.

En fuldblods sportsvogn, med 314 hk, 19 tommer fælge og spækket med moderne køreteknologi. Den slags får de fleste til at fremmane et fatamorgana, der involverer Lotto-lykke. Den helt nye Ford Mustang, som nu kan bestilles hos udvalgte Ford-forhandlere i Danmark, er ikke en sportsvogn, der befinder sig ude på fantasiens overdrev. Ford har altid lavet biler til folket – og med introduktions-priser på ny Ford Mustang, der starter fra 600.000 kroner*, bliver det muligt for mange at udleve den ægte, amerikanske drøm.

Den nye Ford Mustang, som lander hos fem udvalgte ’Ford Stores’** i Danmark til sommer, er den første, globale Mustang, Ford har produceret. Hvor tidligere generationer af Mustang udelukkende blev produceret til det amerikanske hjemmemarked, er Ford nu gået all-in og har undfanget en sportsvogn med bredere appeal – uden at vende ryggen til pony-bilens legendariske, amerikanske historie.

Mustangen vil være tilgængelig i to motorvarianter – en klassisk 5-liters V8 med 418 hk samt en helt nyudviklet, og mere sparsommelig, 2,3-liters, 4-cylindret EcoBoost med 314 hk. Der er desuden mulighed for at vælge mellem en automatisk- eller manuel 6-trins gearkasse.

Ny Ford Mustang kommer til Danmark som både en formfuldendt fastback og – hvis man vil have vind i håret – en covertible med foldetag i stof.

Standardudstyret omfatter 19 tommer hjul, performance-bremser, automatiske HID forlygter, LED baglygter, bag-spoiler, to-zone klimaanlæg, audiosystem med ni højttalere samt Fords stemmestyrede SYNC 2 kommunikationsssystem med otte tommers touch farveskærm.

Hvis man yderligere vælger tilbehørspakken „Custom Pack“, er Mustang udstyret med 19 tommer aluminiumsfælge, klimasæder, parkeringssensor bag, navigation med Premium Audio og Black Raven læderindtræk. Alt dette for kun 49.400 kroner. Derudover omfatter den danske udstyrsliste metallak, speciallak, Recaro-sæder og Thatcham tyveri-alarm.

I forbindelse med den globale lancering af den nye Ford Mustang, har Ford udviklet en app***, som gør det muligt at designe sin helt personlige Ford Mustang, dele billeder af den virtuelle Mustang med venner og endda høre hvordan den lyder, når motoren starter.

-Jeg mener ikke vi kunne have valgt et bedre tidspunkt at introducere europæerne for Ford Mustang. Det er – uden tvivl – den teknologisk mest avancerede og fremadskuende Ford Mustang i bilens 50 år lange historie. Og netop det at kunne skabe sin egen Mustang har altid været det, der gjorde Mustang speciel. Med vores nye app, er det muligt for kunderne at se, hvordan lige netop deres Mustang kan se ud, når den står parkeret udenfor, siger Fords vicepræsident for salg og marketing i Europa, Roelant de Waard.

Allerede under sidste års Champions League finale var det muligt, at være een af de første, der kunne reservere en ny Ford Mustang. 9.300 mennesker forsøgte at komme på listen og det tog kun 30 sekunder før de 500 Mustangs var revet væk.

Din Mustang venter på dig…

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start