Mitsubishi Space Star endnu mere attraktiv
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mitsubishi Space Star endnu mere attraktiv

Mitsubishi Space Star endnu mere attraktiv med flottere design, skarpere køreegenskaber og nyt udstyr
Mitsubishi
15/08-2016 kl. 17:00

Den populære B-klasse-model kommer nu i en stærkt forbedret udgave:

 – Køreegenskaberne er skarpere med bl.a. et revideret styretøj

 – Space Star er blevet forlænget med 8,5 cm til i alt 3.795 cm

 – Helt ny front og bagende med LED-lygter

 – Nye attraktive materialer og finish i kabinen

 – Space Star er første Mitsubishi med multifunktionelt infotainmentsystem

 – Attraktive priser fra kr. 99.900

Premiere Weekend den 20. og 21. august hos de danske Mitsubishi forhandlere

Mitsubishi overraskede ved at lancere et rigtigt stærkt tilbud i B-klassen i 2014. Den nye Space Star stormede ind på markedet med veludstyrede versioner til attraktive priser. Alene i 2015 valgte 3.140 danskere at skrive under på købet af en ny Mitsubishi Space Star.

Mitsubishi er konstant ude efter at forbedre bilerne og gøre dem endnu mere attraktive for kunderne, og derfor introduceres nu en stærkt opdateret udgave af Space Star. Ingeniører, teknikere og designere har koncentreret sig om at bygge videre på det succesfulde koncept med forbedringer både ude og inde, med opdateringer til både design, interiør og køreegenskaber.

Den nye Space Star er rummelig med 5 døre og 5 pladser, sikker, økonomisk og komfortabel bil til en pris, der andre steder kun rækker til en bil i den mindre A-klasse. Priserne starter fra Inform på 99.900 kr. Bestselleren spår Mitsubishi Danmark bliver Space Star Inlead til 112.495 kr.. Hvis kunden ønsker at udstyre bilen med det avancerede Multifunction GPS Navigation med bl.a. Apple CarPlay, Bluetooth, CD/DVD, kan prisen holdes under 120.000 kr.

Optimering af køreegenskaberne gør Space Star mere langtursegnet

For mange danskere er det både et ønske og et behov at købe en bil i B-klassen – på den ene side har den for mange kunder den helt perfekte størrelse, på den anden side er den økonomisk overkommelig. Det betyder selvfølgelig også, at Space Star for de fleste er bilen, der bruges på både kortere og længere ture, i byen og på landevejen. Mitsubishi har derfor valgt at forbedre både undervognen og styretøjet, så den nye Space Star i endnu højere grad kan klare både hverdagens strabadser og de lange ture på tværs af landet.

Først og fremmest er støddæmpernes dæmpningsrate ændret, og fortil er de gjort hårdere for at reducere krængning og samtidig øge stabiliteten, som især er vigtige detaljer, når man møder en skarp kurve på motorvejen.

Det elektriske servosystem på styretøjet er rekalibreret til at passe til de skarpere køreegenskaber, og det betyder, at Space Star nu vil opleves som et mere præcist og endnu mere sikkert og stabilt køretøj.

Hill Start Assist (HAS), systemet der automatisk holder bilen bremset i nogle sekunder, når man skal sætte i gang på en bakke eller fra en udkørsel, er nu standard i alle modeller – også i versioner med manuel gearkasse.

Sparsommelige og stærke benzinmotorer

Det er ikke uden grund, at en analyse fra Bilpriser.dk* tidligere har vist, at Space Star er blandt de absolut billigste biler at holde kørende – det skyldes selvfølgelig delvist de lave priser, men det skyldes i lige så høj grad de økonomiske benzinmotorer, som Space Star tilbydes med.

De to trecylindrede motorer på henholdsvis 1.0 og 1.2 liter videreføres til den opdaterede Space Star, og med 71 og 80 hk er de to motorer kraftige nok til at sikre overskud i trafikken og trækkraft fra lave omdrejninger. Økonomien er som nævnt i top, og takket være bl.a. let højstyrkestål i konstruktionen har Space Star en køreklar vægt fra kun 920 kg. Sammen med start-stop-systemet (Auto Stop & Go), bilens optimale aerodynamik og det avancerede variable ventilstyringssystem MIVEC giver det et meget lavt brændstofforbrug i B-klassen ml. 23,3 – 25,0 km/l.

Mitsubishi tilbyder Space Star 1.0 med en manuel gearkasse med fem trin, og Space Star 1.2 har ligeledes denne gearkasse som standard. Kunder med et ønske om mere komfortabel og afslappet kørsel kan også fremover bestille Space Star 1.2 med den effektive trinløse CVT-gearkasse, INVECS-III.

*www.bilpriser.dk, ”Analyse af Danmarks 20 billigste biler”, oktober 2014. Analysen tager udgangspunkt i Space Star 1.0 Inform.

Space Star først med multifunktionelt infotainmentsystem – MGN

Space Star er den første Mitsubishi til at tilbyde MGN som ekstraudstyr. MGN står for Multifunction GPS Navigation, og det er netop det multifunktionelle ved det nye system med 6,5” WVGA-touchscreen (800 x 480 mm) og klare fysiske trykknapper, der gør Space Star til bilen med et af de mest teknisk avancerede systemer i B-klassen. MGN udmærker sig ved at tilbyde en bred vifte af muligheder og en simpel og brugervenlig adgang til de avancerede funktioner.

MGN integrerer selvfølgelig Apple CarPlay og Android Auto™ (Android Auto er ikke tilgængelig i DK endnu), så kunderne sikkert og uden at fjerne hænderne fra rattet eller øjnene fra vejen kan håndtere udvalgte smartphone funktioner direkte på skærmen f.eks. få rutevejledning, foretage opkald, sende og modtage SMS-beskeder og lytte til musik. 

Det nye system er fleksibelt i forhold til både forbindelser og navigationsmuligheder, ligesom servicen Siri/ Google Voice er en mulighed. MGN indeholder et fuldt navigationssystem via TomTom med fuld europæisk kortdækning, men med en mobiltelefon tilknyttet kan man selvfølgelig bruge egne apps via Siri-stemmestyring i Apple CarPlay med et særligt design fokuseret på mindst mulig distraktion.

MGN, der er kompatibelt med en lang række teknologier og forbindelsesmuligheder, kan tilvælges til alle Space Star modeller, hvor kunderne også vil nyde godt af Bluetooth mobiltelefoni, DAB+ radio, CD/DVD mm. 

Skarpere design med en forlænget og fornyet front

Mitsubishi er gået lidt utraditionelt til værks og netop spurgt kunderne, på hvilke områder de kunne tænke sig at se forbedringer på Space Star. Et ønske fra mange kunder er et design med mere tyngde og skarphed, og det satte både designere og karrosserieksperter i gang med et omfattende projekt.

For ikke blot at give Space Star et skarpere og knapt så blødt design, men også et design der får bilen til at se ud som om den er mere forbundet med vejen, forlængede eksperterne fronten med 1,5 cm og udhænget over bagakslen med hele 7 cm. Det gav designerne en stor frihed til at give Space Star et nyt udtryk, der på en gang er mere modent og mere opsigtsvækkende – uden at ændre ved den lille venderadius på kun 4,6 meter, der giver Space Star formidable evner som bybil.

Hvor det før var luftindtaget i frontens kofanger, der var dominerende, har designerne nu givet Space Star en markant grill med flotte kromkanter, der sammen med langt flere konturer i motorhjelmen fremhæver bilens former. Kofangeren og det nederste luftindtag er naturligvis ikke glemt. Dette område med en kromstribe der deler sig i to omkring kørelyset eller tågeforlygterne er med til at gøre Space Star meget bredere at se på. Topversionen Instyle er udstyret med de lysstærke BI-xenon-forlygter samt LED-positionslys.

Set bagfra har den samme kombination af nye proportioner og en væsentlig visuel opgradering på samme måde givet Space Star et nyt look. Forlængelsen af bageste udhæng med 7 cm, fra 53 cm til i alt 60 cm, kommer mest af alt kofangeren og bagskærmene til gode, mens selve designet af kofangeren og de nye LED-baglygter er konstrueret for at give samme brede indtryk, som fronten også gør det. Endelig er der en længere spoiler over bagruden, der både er en del af designet og den fremragende aerodynamik; Space Star har en Cd-værdi på blot 0,27.

Nye alufælge i størrelsen 14” og 15” med brede eger udvider ligesom to nye farver – Wine Red og Sunrise Orange – valgmulighederne for kunderne.

Bedre materialer og klarere instrumenter i kabinen

Når man første gang åbner dørene til den nye udgave af Space Star, vil man ikke være i tvivl om, at Mitsubishi har satset på langt mere end forbedringer af det ydre.

Især europæiske kunder har ønsket sig materialer, der giver en endnu højere umiddelbar følelse af kvalitet og slidstyrke, og det opfylder Mitsubishi med sæder med et blødere tredimensionelt mørkt indtræk. Rattet har på samme måde fået en overhaling med blanksorte indlæg og krompynt, ligesom formen er ændret for at give bedre greb om læderrattet.

Det mere modne udtryk fra det ydre går igen i det indre. Et mere afdæmpet instrumentpanel giver bedre overskuelighed: Baggrundslyset er ændret fra at være ravfarvet til at være hvidt, og den sort/hvide baggrund erstatter den blå/sorte. Kromringe omkring omdrejningstælleren og info-displayet i højre side er en nyhed, ligesom tilføjelsen af udetemperatur, advarsel mod frost/glatte veje og positionslys er kommet til i tripcomputerens nu mere klare display.

Smagfuld brug af krom i kabinen rundes af med nye drejeknapper til airconditionanlægget som er standard i Space Star Inform og Inlead – automatisk klimanlæg er standard i Space Star Instyle.

Den omfattende udstyrsliste er også forbedret, og alt efter version er Space Star udstyret med nøglefri adgang og start/stop (KOS), elruder for og bag, fartpilot, regnsensor, læderrat og -gearknop, sædevarme og meget mere. 

5 års fabriksgaranti

Argumenterne for den forfinede og opdaterede Space Star står i kø, og hvis ikke bilen i sig selv er fristende nok med den lange række af visuelle og tekniske forbedringer, så vil de stærke forhold omkring garanti og service være hårdtslående argumenter for mange kunder.

Space Star kommer, som alle Mitsubishi-modeller, med 5 års omfattende fabriksgaranti, der dækker op til 100.000 km. Med Mitsubishi Vejhjælp (MAP) får man endda 3 års mobilitetsservice med gratis vejhjælp i Danmark og mere end 30 andre lande i Europa.

Den nye Space Star kan opleves hos landets Mitsubishi forhandlere til Premiere Weekend den 20. og 21. august.


Space Star modelprogram
Hk Transmission Km/l CO2-udslip Energi.mrk. Pris
Space Star 1.0 Inform 71 5 M/T 25,0 92 g/km A+ kr. 99.900
Space Star 1.2 Inlead 80 5 M/T 24,4 96 g/km A+ kr.112.495
Space Star 1.2 Inlead 80 CVT 24,4 95 g/km A+ kr.137.495
Space Star 1.2 Instyle 80 5 M/T 23,3 100 g/km A+ kr.137.495

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start