Mitsubishi holder åbent hus - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mitsubishi holder åbent hus

Mitsubishi holder åbent hus 2. og 3. oktober med vilde priser
Mitsubishi
26/09-2010 kl. 15:00

I weekenden 2. og 3. oktober holder Mitsubishi åbent hus med naturen i førersædet. Men Mitsubishi er ikke kun økonomisk i forbrug men også i indkøb. Blandt andet fås en Colt fra lige under 120.000 kr.

Miljø er stadig øverst på dagsorden. For Mitsubishi betyder det et mål om at forene køreglæden med en miljørigtig opførsel. Eller med andre ord udvikle ”grønne” biler, der er sjove at køre. Mitsubishis modelprogram er nu opdateret, så naturen beskyttes mest muligt. Blandt andet benyttes ClearTec teknologi med Automatisk Stop & Go med lavt brændstofforbrug og CO2 udledning. Også i en helt nyudviklet dieselmotor. Vel at mærke uden at det går ud over priserne.

Gode tilbud på Mitsubishi Colt – også privatleasing Mitsubishi Colt med en 1.1 liters motor og tre døre kan fås for 119.995 kr. For blot 20.000 kr. yderligere tilbydes kampagnemodellen Mitsubishi 1.3 Elegance med fem døre. Den er proppet med udstyr. Blandt andet aircondition, 15” alufælge, regnsensor, mørktonede ruder bag, fartpilot, sædevarme, cd m. mp3 funktion og baksensorer.

Sikkerhedsmæssigt er ESP, antispin og 6 airbags standard. CO2 udslippet på 1.1 liters motoren er samtidig det laveste i klassen for benzindrevne biler. Blot 115g/km og der kan køres på 20,4 km på literen. Mitsubishi Colt kan nu også leases til private. Priserne starter ved 1.595 kr. om måneden ved leasing i 3 år med 45.000 km, en udbetaling på 25.000 kr. og stiftelsesomkostning på 3.000 kr.

I weekenden kan Mitsubishis nyudviklede dieselmotor også opleves. Den lever naturligvis op til kravene for Euro 5-forureningsnormen og er udstyret med Common- Rail og partikelfilter. Motoren findes i to varianter. En 1.8 liters med 150 hk, der fås i den helt nye ASX Crossover samt nu også i den kendte Lancer SportBack og Sport Sedan. Sidstnævnte med en startpris på blot kr. 249.995. Den anden variant er en 2.2 liters med 177 hk, der fås i den noget større Outlander. En fantastisk kombination, der skal prøves.

Alle de spændende nyheder kan ses og prøves i weekenden den 2. og 3. oktober hos landets Mitsubishi forhandlere. Og besøgende får også mulighed for en ekstra naturlig oplevelse ved at deltage i konkurrencen om gavekort til weekendophold med adgang til enten Knuthenborg Park og Safari eller Giveskud Zoo.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start