Mitsubishi holder åbent hus med masser af nyheder
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mitsubishi holder åbent hus

Til Value Days tilbyder Mitsubishi alle bilmærker et gratis gennemsyn. Imens kan du opleve det nye leasingkoncept MIX-leasing og danmarkspremiere på Outlander.
Mitsubishi Danmark
18/09-2015 kl. 06:00

Den 19. og 20. september fra kl. 11-16 inviterer Mitsubishi til Value Days, hvor du får ekstra meget ud af at besøge din lokale forhandler.

Value Days giver dig ikke bare mulighed for at opleve og prøvekøre nye udgaver af de to populære modeller ASX og Outlander – din bil kan samtidig, uanset bilmærke, få et helt gratis 33 punkts gennemsyn på Mitsubishi værkstedet.

Fra den 15. november vil du få en bøde på 1.000 kr. hvis ikke dine nummerplader er korrekt fastskruet. Som en ekstra gevinst ved at besøge Mitsubishi forhandleren har du mulighed for at få din nummerplader lovpligtig fastmonteret. Og præcis som det gælder for det gratis gennemsyn, behøver du ikke eje en Mitsubishi for at kunne benytte dig af tilbuddet – alle bilmærker er selvfølgelig velkomne.

ASX Invite – nu med MIX-leasing

Som noget helt nyt har Mitsubishi introduceret MIX-leasing, en ny simpel og overskuelig leasingform med en høj grad af frihed indbygget. ASX 1.6 Invite leases på en 12 måneders privatleasingaftale med kun 4.995 kr. i udbetaling og 2.795 kr. i månedlig ydelse. Efter 1 år kan du vælge at købe bilen fratrukket alle leasingydelser og udbetaling i perioden, eller du kan vælge at aflevere bilen tilbage til Jyske Finans.

Vælger du at købe bilen, når leasingperioden er ovre, tilbyder Mitsubishi en yderst attraktiv finansiering af ASX Invite. Den månedlige ydelse på lånet er 3.177 kr. med en udbetaling på kr. 0, altså en forholdsvis lille stigning i forhold til leasingydelsen på 2.795 kr.

ASX Invite er ovenikøbet blevet opgraderet med endnu mere udstyr og standardudstyret omfatter nu aut. klimaanlæg, fartpilot, Bluetooth, 18” alufælge, elfoldbare sidespejle, bakspejl med aut. nedblænding og meget mere.

Danmarkspremiere på Outlander

Danmarkspremieren på Mitsubishi Outlander finder også sted ved Value Days. Et helt nyt og skarpt design viser Mitsubishis fremtidige designsprog, men der er sket mindst lige så meget på det tekniske område. Outlander er opgraderet markant med mere støjdæmpning, nye materialer, mere udstyr og mere sparsommelige motorer. Mitsubishis store SUV med op til syv sæder fås med 2-liters benzinmotor og 2,2-liters dieselmotor, og et nyt og avanceret 4-hjulstræk, S-AWC, fås i forbindelse med dieselmotoren. Den nye Outlander fås til priser fra 364.995 kr.

Lige nu kan du også spare hele 30.000 kr. på topversionen af Space Star, udstyrsvarianten Intense. Til kun 114.995 kr. får du en rummelig 5-dørs bil med nøglefri adgang og start, fuldautomatisk klimaanlæg, fartpilot, Bluetooth, 15” alufælge og meget mere som standard.

Uanset om du vælger ASX, Outlander eller Space Star eller en af Mitsubishis andre spændende modeller, er du dækket af nogle af markedets bedste garantiforhold, nemlig 5 års garanti*.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start