Minimer miljøbelastningen – også når du camperer
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Minimer miljøbelastningen – også når du camperer

Reducerer mængden af udstødningsgasser samtidig med at brændstofforbruget reduceres
Dan Camper
24/02-2016 kl. 12:15

Vi har alle en andel og bidrager på den ene eller anden måde dagligt til en øget belastning af miljøet i vores Verden.

Er praktisk til både autocampere, men også til almindelige biler

I den nystartede virksomhed Greenetic i Ulbjerg nord for Viborg har man dels erkendt at der skal gøres tiltag, men har også gjort ord til handling.

Virksomheden har sammen med nogle af de førende indenfor udvikling af koncepter til renere og CO2 reducerede forbrændingsmotorer i Europa, taget et unikt produkt på lageret og er nu i gang med markedsføring, salg og montage af Ultimate Cell i hele Norden.

Optimerer motorens forbrænding

Poul E. Mortensen, Regional Salgsdirektør fra Greenetic fortæller at Ultimate Cell optimerer forbrændingen i motoren og reducerer derved mængden af udstødningsgasser samtidig med at brændstofforbruget reduceres. Der er således alt at vinde og intet at tabe og anlægget, der let monteres i motorrummet på bilen, har allerede vist sit virke.

Enheden er tilsluttet bilens tændingssystem. Når tændingsnøglen drejes, aktiveres  anlæggets elektrolyse og der produceres en lille mængde hydrogen. Hydrogen føres gennem en lille slange frem til motorens indsugning hvor den blandes med luften fra indsugningsfilteret.

Lars Nielsen, administrerende direktør i Greenetic gennemgår de opnåede resultater og fortæller at der umiddelbart sker det, at motoren bliver meget renere og dermed opnår man en højere ydelse. En højere ydelse på basis af den samme mængde tilførte brændstof resulterer i en bedre økonomi. Desuden betyder det at motoren ved et bedre omdrejningsmoment kræver færre gearskift og kører derved mere jævnt og giver generelt en mere behagelig kørsel slutter Lars Nielsen.

Ultimate Cell til campingfolket

Greenetic har indgået et tæt samarbejde med Dancamper i Horsens som er en af Danmarks førende indenfor autocamper branchen.

Jens Erik Graversen, medindehaver af Dancamper, ser med Ultimate Cell og samarbejdet med Greenetic, en mulighed for at man, selv når man er på tur i sin autocamper i Europa eller blot her hjemme i Danmark, kan bidrage til at minimere miljøbelastningen.Når man så samtidig kan forvente en reduktion af brændstofforbruget, så er vi kommet langt, fortsætter Jens Erik Graversen med et smil.

Hør mere på Ferie for Alle

Dancamper deltager som i de tidligere år på dette års Ferie for Alle i Herning fra den 26. – 28. februar 2016 og udover at kunne besigtige de allernyeste autocampere på Dancampers store stand i hal K, så vil der også være mulighed for at se Ultimate Cell monteret på autocampere på standen. Ligeledes vil der også være repræsentant fra Greenetic der vil fortælle om de konkrete besparelser vi allerede nu har set, fortæller Jens Erik Graversen og fortsætter.

Hvis vi i vores branche på denne måde kan bidrage til et bedre miljø for vore efterkommere og samtidig fortsætte med at få de mange fantastiske oplevelser vi opnår på vore mange autocamperture rundt om i Verden, så giver det hele jo rigtig god mening, slutter Jens Erik Graversen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start