MINI Ray - Design din egen MINI Ray fra 199.000 kr.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MINI Ray – en helt ny form for individualisering

Design din egen MINI Ray fra 199.000 kroner.
MINI
20/03-2013 kl. 12:45

København. Alle MINI modeller har masser af køreglæde på listen over standardudstyr, og med MINI Ray kan man skræddersy bilen helt efter egne farveønsker. Der kan gives gas med seks forskellige, friske farver på detaljer som blandt andet sidespejle, striber og stafferinger.

MINI Hatch, Clubman og Cabriolet har som standard ”Pepper Package”. Denne pakke indeholder: klimaautomatik, regnsensor, velourmåtter, højdejusterbart passagersæde, aflægningspakke, on-board computer, lyspakke og hvide blinklys.

Både MINI Ray og Pepper Package er uden omkostning for kunden, som herved kan få sin egen personlige MINI for 56.000 kroner mindre end den burde koste.

MINI Ray kontantpris fra 199.000 kroner. MINI PrivatLeasing fra 2.525 kroner per måned, førstegangsbetaling på 25.000 kroner, baseret på 36 måneder og 45.000 km i perioden.

Made in England: MINI fejrer 100 års bilproduktion i Oxford.
På MINI fabrikken i Oxford er der siden 1913 blevet produceret biler. Den første klassiske MINI rullede af produktionsbåndet den 8. maj 1959 efterfulgt af 602.815 andre i årene op til 1968. For at fejre jubilæet vil fire MINI’er i slutningen af marts være på turné til otte tidligere produktions-enheder rundt omkring i Europa. MINI fans kan følge turen på: www.since1913.co.uk
Kun tre af de otte steder har stadig bilproduktion, men regner alle produktionen af MINI som en vigtig del af den lokale industrihistorie.

I dag produceres MINI i England og Østrig. I England ligger samlefabrikken i Oxford, karrosseri-fabrikken i Swindon og motorfabrikken i Hams Hall. MINI er allerede i dag Storbritanniens tredjestørste bilproducent, og BMW Group vil investere ca. 500 mio. britiske pund i løbende udvidelse og modernisering af koncernens produktionsanlæg i England frem til 2014.

MINI Countryman og MINI Paceman produceres hos Magna Steyr i Graz, Østrig.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start