Seat: Mere udstyr i Leon, Altea og Altea XL - Biler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mere udstyr i Leon, Altea og Altea XL

Danske kunder tilbydes ekstra veludrustede spaniere
Semler
20/05-2011 kl. 11:15

Med udstyrsmodellen COPA giver SEAT i Danmark nu sine kunder mulighed for at vælge en ekstra veludrustet spanier. Med de nye COPA-modeller kan kunderne bl.a. få 2-zoner klimaanlæg, 16” letmetalfælge, regnsensor, parkeringssensor og touch screen navigation i deres nye SEAT Leon, Altea eller Altea XL.

SEAT har fået godt fat i danskerne. Den iltre spanier har øget salget i Danmark markant med 45 procent flere solgte biler i første kvartal af 2011 i forhold til året før.

SEAT har haft god medvind i Danmark over det seneste år og vi har gjort meget ud af at gøre danskerne opmærksomme på vores biler og deres unikke DNA med en god blanding af design fra Barcelona og tysk teknologi, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør for SEAT i Danmark.

Og nu vil vi gerne give endnu flere mulighed for at stifte bekendtskab med designet og kvaliteterne i vores biler. Så derfor sænkede vi først priserne med op til kr. 43.700, og nu lancerer vi så en række udstyrspakker til priser, der vil give vores kunder rigtig god værdi for pengene og mulighed for at få ekstra meget udstyr i deres nye SEAT.

Klimaanlæg, regnsensor og touch screen navigation
COPA udstyrspakkerne til SEAT Leon, Altea og Altea XL fås til to versioner – til Reference fås COPA pakken blandt andet med 2-zoners klimaanlæg, tågeforlygter, fartpilot og 16” letmetalfælge mens indholdet til Style med blandt andet omfatter DAB radio, regnsensor, parkeringssensor, Bluetooth og touchscreen navigation.

Udover de nye udstyrspakker og de lavere priser har SEAT oprustet med at udvide sit forhandlernet, styrke uddannelsen af medarbejderne, opgradere sine showrooms samt en række andre tiltag, der skal være med til at fastholde den øgede popularitet hos de danske bilkøbere.

SEAT har i dag 25 forhandlere i Danmark, men forventer at have en række yderligere forhandlere på plads i løbet af 2011.

Se mere på seat.dk

Se COPA priser og udstyr herunder.

Til LEON

Leon COPA pakke: Til Reference version eller Style version, frit valg kr. 10.000

Til ALTEA OG ALTEA XL
Altea og Altea XL COPA pakke: Til Reference version kr. 14.500. Til Style version kr. 19.500.

COPA TIL REFERENCE VERSIONER INDEHOLDER:
Tågeforlygter
Multifunktionsrat
Aux-in + USB stik
Højdejusterbart passagersæde med lændestøtte
2-zone automatisk klimaanlæg (Climatronic)
16” letmetalfælge
Fartpilot
Bluetooth (Kun til Leon)

COPA TIL STYLE VERSIONER INDEHOLDER:
Teknikpakke
Regnsensor
Aut. nedblændeligt bakspejl
Parkeringssensor bag
SEAT Media System
DAB radio
Navigation m. touch
Bluetooth

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start