Mere motorkraft, luksus og lavere forbrug - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Mere motorkraft, luksus og lavere forbrug

LAND ROVER går efteråret i møde med forstærket program
British Car Import A/S
18/10-2010 kl. 22:00

Efteråret bringer spændende nyheder fra Land Rover og Range Rover, der kan byde alle bilelskere på mere motorkraft, mere luksus og mindre CO2, når 2011 modellerne af den prisbelønnede Discovery 4, Range Rover Sport og Range Rover præsenteres.

Er ønsket komfort, motorkraft, luksus og optimal performance on- og offroad, er der godt nyt fra Land Rover og Range Rover. Kongerne af firehjulstræk og luksus-SUV’er kan nemlig præsentere opgraderede versioner af deres velkendte Discovery 4, Range Rover Sport og Range Rover. De tre luksuskøretøjer har alle fået en opgradering, der sikrer en endnu bedre køreoplevelse, hvad enten udfordringerne er en bjergvej, mudret skovbund eller motorvej

-”Vores kunder har meget høje forventninger til vores biler, og det har de også god grund til. Med opgraderingerne viser vi, at vi fortsat vil være de førende på markedet. Vi er glade for, at vi fortsat kan levere ultimative køreoplevelser til alle bilelskere, som sætter pris på komfort, præstation og design”, udtaler Per H. Temmesen, som er administrerende direktør ved British Car Import A/S.

Nye motorstandarder og øget sikkerhed Under motorhjelmene byder opgraderingerne på øget motorkraft og overskud. Discovery 4 og Range Rover Sport bliver introduceret med en opgraderet 3.0 LR-TDV6 motor som standard for kunderne på det danske marked. For Discovery giver det et stærkt drejningsmoment på 520Nm og 211HK. Range Roveren gemmer på en ny LR-TDV8 4,4 liters motor med dobbeltturbo og bomstærke 313HK.

-”2011 modellerne er et bevis på, at vi fortsat ønsker at gøre vores biler endnu bedre og give vores kunder en hel ultimativ køreoplevelse, som de ikke finder ved andre firhjulstrækkere. Vores dygtige ingeniører har arbejdet hårdt, og det er imponerende, at de har øget motorkraften på alle modeller, samtidig med at de har reduceret CO2-udslippet med helt op til 15 %.”, udtaler Per H. Temmesen.

Alle tre modeller kommer desuden med en opgradering på det unikke Terrain Response System®, som sikrer førerne en øget sikkerhed, når de drager på offroad eventyr. Det ene er det nye Hill Start Assist, som giver føreren tid nok til at fjerne foden fra bremsen til speederen, uden at bilen triller bagud. Det andet er Gradient Acceleration Control, der giver en øget sikkerhed på stejle skråninger, da den automatisk sænker bilens hastighed til 5 km/t i op til 20 sekunder, hvorved føreren får mulighed for at få fuld kontrol over bilen igen.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start