Caravelair lette rejsevogn med kompressor køleskab
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Meget campingvogn for få penge

At rejse er at leve lyder H.C. Andersens vise ord. Det er et ordsprog, mange campister kan nikke genkendende til
Camping Agenten
03/04-2013 kl. 13:31

At rejse er at leve lyder H.C. Andersens vise ord. Det er et ordsprog, mange campister kan nikke genkendende til. Årets kampagnevogn fra Caravelair er en campingvogn der passer perfekt til dette ordsprog.

Der stilles større og større krav til campingvognenes vægt, da moderne familiebiler desværre får mindre og mindre trækkraft. Caravelair har igennem mange år, været eksperter i at udvikle campingvogne der passer til netop mindre biler. Årets kampagnevogn fra Caravelair er ingen undtagelse.

Næsten for billigt
Caravelair Antares Luxe 420 Quattro er en af Caravelairs kampagnemodeller i 2013. Det er en lille og let rejsevogn med en totalvægt på kun 1230 kg. Hvis man ønsker det, er det muligt at veje vognen op til en totalvægt på 1390 kg. Antares Luxe 420 Quattro leveres komplet med varmt vand, sikkerhedskobling, vandtank, elektrisk toilet, reservehjul, varmeovn, det nye XL Freeze skuffekøleskab og meget mere. Og skulle det ikke være nok, får du også et Oceanic fortelt fra Trigano med i prisen. Antares Luxe 420 Quattro har desuden GFK tag, så risikoen for haglskader er minimal.

Alt dette får du for kun kr. 114.900,-.

Campingvognen er rummelig, med god komfort. Man sidder godt i siddegruppen, sovekomforten er i top og køkkenet er praktisk indrettet med god bordplads. Vognen har fast dobbeltseng, og det er selvfølgelig også muligt at rede op til to ekstra overnattende gæster i siddegruppen. Der er masser af skabsplads og farvevalget på henholdsvis trædekor og diverse tekstiler er lyse og venlige og passer godt til den Skandinaviske smag.

XL Freeze
XL Freeze er en revolutionerende nyhed inden for camping. Caravelair har i samarbejde med bl.a. Isotherm udviklet dette meget specielle køleskab til campingbrug. XL Freeze er et kompressor køleskab, hvilket vil sige, at det fungere fuld ud som det køleskab man kender fra sit eget køkken derhjemme. Selv ved temperaturer på helt op til 43°C i udendørstemperatur, garanteres det at køleskabet kan køle ned til den anbefalede temperatur (4-5 gr.). XL Freeze køler fra 15°C til 0°C på kun 15 minutter.

Køleskabet er meget energivenlig at bruge og bruger kun 45 W i timen og det er klassificeret som et A+ køleskab. Køleskabet kører på 230 V og kan ligeledes køre på 12 V.

Fra luftfart til campingvogne – lidt historie
I 1962 besluttede Sud Aviation i Trignac, Loire-Atlantique, der producerede flytypen Caravelle, at udvide sit produktprogram til også at omfatte campingvogne. Udviklingsafdelingen, hvis designere havde lang erfaring inden for luftfartsindustrien, lancerede de første Caravelair campingvogne. Allerede dengang var de en kombination af kreativitet og originalitet.

I dag har Caravelair produceret campingvogne i mere end 50 år, og har mere succes end nogen sinde. Caravelair er i dag Frankrigs største producent af campingvogne. Udvalget af vogne bliver større for hvert år og Caravelair er ofte en af de første med det nyeste.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start