Campister: Masser af købeglade kunder hos forhandler
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Masser af købeglade campister hos forhandlerne

De første uger af januar har budt på masser af købeglade campister hos Adria forhandlerne og hos importøren spår man om forsigtig fremgang.
Adria Danmark
14/01-2013 kl. 14:40

 

Flere Adria forhandlere slog dørene op den første weekend i januar med traditionsbundne udsalg og åbent hus arrangementer, og interessen har flere steder i landet været decideret overvældende.

Hos flere østjyske forhandlere var der i løbet af den første weekend op mod 3.000 kunder igennem tælleapparatet og salget af campingvogne var rent ud sagt godt.

– Vi fornemmer at campisterne er ved at finde vej ud til campingforretningerne igen og for Adria’s vedkommende, har vi oplevet en fremgang i antallet af indregistrerede Adria campingvogne på 17% set i forhold til samme periode sidste år. Begge dele ser vi som positive signaler, udtaler Per Højgaard fra Adria importøren.

Forventer stort ryk-ind på årets campingmesser

I den kommende weekend (18.-20. januar) slår Bella center i København dørene op for årets første campingmesse og her forventer man hos Adria også stor interesse og mange besøgende. Og der er flere gode grunde til at bruge en dag på messen.

Dels er der mange spændende nyheder fra Adria og mange af dem kan man opleve på messerne.

– Man kan blandt andet se den meget omtalte »Astella Glam« som er en campingvogn man bare skal opleve! Den er fyldt til bristepunktet flot interiør og lækre løsninger – blandt andet et state-of-art køkken man nærmest får lyst til at pille ud af vognen og installere i hjemmet i stedet, smiler Per Højgaard fra ADRIA DANMARK.

Ny campingvogn til de små biler

Den mindste og letteste vogn hos Adria »Action« er i de seneste år blevet mere og mere populær. Nu har »Action« også fået vokseværk.

– Trods Action 361 PD’s beskedne størrelse på kun 3,6 meter er den alligevel indrettet med fransk dobbeltseng, lille hyggelig siddegruppe, funktionelt køkken, opbevarings­plads samt toilet og bad med fast brusesøjle, fortæller Per Højgaard.

Og vægten? Den vejer kun 740 kg i egenvægt samt 1.000 kg totalvægt hvilket betyder, at de fleste – også mindre biler – må trække ”Action”.

Se alle nyhederne i Bella Center

På campingmessen i weekenden den 18.-20. januar har man en oplagt mulighed for at se nyhederne fra Adria samlet ét sted.

Personalet fra de 4 engagerede Adria forhandlere Køge Caravan Center, Bije Fritid & Camping, C.C. Camping & Marine samt Holbæk Caravan Center står klar til at fremvise og rådgive.

Messen i Bella er åben fredag og lørdag fra kl. 10-18 samt søndag fra kl. 10-17.

Køb en Action Adria her.

Køb en Adria her.

 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start