MagaCin & 123 i sorg
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin & 123 i sorg – opdateret

Stor personlighed, familiefar, iværksætter og ven gået bort efter længerevarende sygdom
CO
24/07-2018 kl. 11:09

Det er med tungt hjerte at MagaCin & 123 motor informerer om 52 årige medstifter og chefradaktør Tommy Rønns alt for tidlige bortgang søndag d. 22 juli efter langvarig sygdom.

Tommy Rønn har gennem det meste af sit arbejdsliv ernæret sig som selvstændig erhvervsdrivende.

Med ungdommelig passion for især motorcykler samt tiden som racerkører og motorjournalist faldt det iværksætteren og idémageren Tommy Rønn helt naturligt at udtænke, grundlægge og stable Danmarks største hjemmmeside for motorcyklister med tilhørende salgsmarked på benene.

     

Både privat og proffessionelt bestræbte Tommy Rønn sig på at leve livet fuldt ud og udforske enhver tænkelig og utænkelig mulighed for oplevelser.

Han skilte sig ud fra den grå mængde som en ihærdig, nysgerrig, interesseret og ikke mindst kontroversiel person og som det centrale midtpunkt og den glade giver ved enhver festlig lejlighed.

Et uudtømmeligt menneskeligt leksikon og et festfyrværkeri af humør.

Utallige vil mindes de sammenknebne øjne, når tårerne trillede ned af kinderne på Tommy krummet sammen i krampagtig latter. Både når andre diskede op med en fortælling, og når Tommy selv øste ud af det omfattende repertoire.

Få har arbejdet så hårdt, intenst og målrettet på så mange forskellige projekter som Tommy Rønn.

Tommy arbejdede uden fortrydelse stædigt og vedholdende til det sidste i et job, som han selv havde skabt og elskede og mente selv, han var priviligeret over at have levet et så godt omend kort liv.

Selv om arbejdet var Tommys hjertebarn, stod en ting dog over alt andet.

Varmen i hans øjne overstrålede alt, når han udnyttede enhver lejlighed og med stolthed i stemmen fortalte om sine to døtre og sin hustru.

Tommy fandt endelig hvile omgivet af sin kærlige familie og nære venner.

Ingen enkeltperson kan efterfølge Tommy Rønn, men personalet vil ved forenet indsats videreføre Tommys arv og stolthed.

Ære være Tommy Rønns minde

Tommy Rønn og familien ønsker ikke blomster og kranse ved bisættelsen fredag d. 27 juli. Du kan i stedet støtte Tommys mindeindsamling til kræftens bekæmpelse her.

Del med en ven

0 personer snakker om “MagaCin & 123 i sorg – opdateret

 1. Godt skrevet Carsten.
  Æret være hans minde – og vores mange minder om ham.

  Hvil i fred passer dårligt til ham – så håber han kommer et sted hen med masser af larm og 2-takts-udstødningslugt og måske en kaffe-cognac.

 2. Kære alle på 123mc's redaktion
  Chok!
  Ildsjæl, engagement og kompetence – det vil han blive husket for.
  Tanker til kone og døtre og ikke mindst til jer på redaktionen – keep it up!
  RIP.
  Mads

 3. Det var en trist nyhed. Tak til Tommy for alt det gode, han har gjort for motorcyklister i Danmark – og for et herligt humør. Giv den gas, der hvor du er, Tommy.

 4. Jeg kan kun tilslutte mig de øvrige indlæg. Dog synes jeg det er på sin plads at fremhæve den smittende entasiuasme Tommy lagde for dagen når han foldede sig ud på “hans” kurser.
  Hvil i motorlarm, dækrøg og benzin os. R.I.P Tommy

 5. Kom som et chok. Vidste godt hvor det bar hen. Det havde Tommy selv fortalt mig. Men alligevel. Det er ikke en uge siden vi talte sammen sidst. Tommy. Æret være dit minde. Og må jeg kondolere til familien. Mange varme hilsner til jer.
  Steven Walsh / Stevens MC Shop

 6. Tommy var en rigtig sprællemand, mødte ham en enkelt gang, han forstod at hype en nyhed, måske lidt mere end nødvandigt, men han gik op i mc verdenen med liv og sjæl, det kunne man bare mærke på ham med det samme, men som alle ved, man må jo ikke stikke hovedet for langt frem i Dk. så får man en tur i møllen. MC verdenen har mistet et aktiv, ingen tvivl om det, Æret være hans minde og jeg kondolerer familien.

 7. Ak ja – en humørbombe er gået bort, men spot on og flot formuleret Carsten.

  Der bliver lidt sjovere og livligere på banerne og barerne oppe i himlen nu, og vi må trøste os med, at Tommy nåede flere oplevelser og mange flere historier og gode grin, end vi andre når i helt liv.

  Han gjorde aldrig tilværelsen og tingene tungere og mere indviklet end højst nødvendigt, og det var en hans mange kvaliteter som menneske. Hans gå-på-mod og høje humør – selv i hans svære situation – kan vi andre lære noget af og huske på, når vi øffer over småting i hverdagen.

  Tankerne går til familien og de mange gode og sjove minder, Tommy altid trak i sit hjulspor – med fuld gas og brede grin hele vejen.

 8. Meget overraskende for mit vedkommende og meget trist, især for familien. Når nogen dør pludseligt uden at man ved de har været syge, er det lidt chokerende. Har mødt Tommy en enkelt gang, i fbm at jeg har været racer-skribent for jer. Frisk og venlig var han. Kondolerer. Mvh Thomas Bendixen

 9. Æret være et positivt minde om en gudsbenådet spradebasse. Et glansfuldt lys er slukket. Du vil blive vel husket, R.I.P., Tommy Rønn.

 10. – Tak for mange timers hyggeligt samvær, rundt om i MC-miljøerne, men ikke mindst på kurser/legedage
  R.I.P. Tommy

 11. Jesus, Elvis, MJ og nu denne krumtap i dansk MC-kultur – det bliver sgu nok ikke ved med at gå for en anden én i længden heller… R.I.P.

 12. Trist at høre. Tommy var en fornøjelse at tale biler og motorcykler med. Passioneret og veloplagt at have med på rejser, når en ny bil skulle præsenteres. Har ikke mødt nogen der var så åben om sin egen skæbne, men som alligevel blev ved til det sidste og evnede at holde humøret højt. Vi kommer til at savne ham.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start