MagaCin & 123 i sorg
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

MagaCin & 123 i sorg – opdateret

Stor personlighed, familiefar, iværksætter og ven gået bort efter længerevarende sygdom
CO
24/07-2018 kl. 09:56

Det er med tungt hjerte at MagaCin & 123 motor informerer om 52 årige medstifter og chefradaktør Tommy Rønns alt for tidlige bortgang søndag d. 22 juli efter langvarig sygdom.

Tommy Rønn har gennem det meste af sit arbejdsliv ernæret sig som selvstændig erhvervsdrivende.

Med ungdommelig passion for især motorcykler samt tiden som racerkører og motorjournalist faldt det iværksætteren og idémageren Tommy Rønn helt naturligt at udtænke, grundlægge og stable Danmarks største hjemmmeside for motorcyklister med tilhørende salgsmarked på benene.

     

Både privat og proffessionelt bestræbte Tommy Rønn sig på at leve livet fuldt ud og udforske enhver tænkelig og utænkelig mulighed for oplevelser.

Han skilte sig ud fra den grå mængde som en ihærdig, nysgerrig, interesseret og ikke mindst kontroversiel person og som det centrale midtpunkt og den glade giver ved enhver festlig lejlighed.

Et uudtømmeligt menneskeligt leksikon og et festfyrværkeri af humør.

Utallige vil mindes de sammenknebne øjne, når tårerne trillede ned af kinderne på Tommy krummet sammen i krampagtig latter. Både når andre diskede op med en fortælling, og når Tommy selv øste ud af det omfattende repertoire.

Få har arbejdet så hårdt, intenst og målrettet på så mange forskellige projekter som Tommy Rønn.

Tommy arbejdede uden fortrydelse stædigt og vedholdende til det sidste i et job, som han selv havde skabt og elskede og mente selv, han var priviligeret over at have levet et så godt omend kort liv.

Selv om arbejdet var Tommys hjertebarn, stod en ting dog over alt andet.

Varmen i hans øjne overstrålede alt, når han udnyttede enhver lejlighed og med stolthed i stemmen fortalte om sine to døtre og sin hustru.

Tommy fandt endelig hvile omgivet af sin kærlige familie og nære venner.

Ingen enkeltperson kan efterfølge Tommy Rønn, men personalet vil ved forenet indsats videreføre Tommys arv og stolthed.

Ære være Tommy Rønns minde

Tommy Rønn og familien ønsker ikke blomster og kranse ved bisættelsen fredag d. 27 juli. Du kan i stedet støtte Tommys mindeindsamling til kræftens bekæmpelse her.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start