Camping: LMC 2013 program - Long Life Technology
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

LMCs 2013 program byder på stærke nyheder

LMC tilbyder i deres 2013 program en række spændende nyheder
LMC Caravan
18/02-2013 kl. 17:48

Long Life Technology – prisbelønnet teknologi
LMC kalder den nye konstruktionsmetode for LLT – Long Life Technology. Den er baseret på glasfibertag, -front og -bagende. Hertil kommer en helt ny konstruktion af campingvognen, hvor der ikke længere benyttes træ i opbygningen af siderne. Brug af teknologien varierer i LMCs modelserier. I Scandica serien er der glasfiber i både tag, front og bagende, og konstruktionen er uden brug af træ. Musica og Maestro serierne er udstyret med glasfibertag, -front og -bagende.

Køb LMC campingvogne her.

Nyt design – med mulighed for personligt præg
Alle LMCs campingvogne har fået et nyt udvendigt design. De smarte stafferinger og moderne farver giver hver modelserie deres helt unikke særpræg.  Modelserierne Musica og Scandica kan desuden leveres med den flotte Style-pakke, der bl.a. indeholder sider i glat aluminium og spoilere på både for- og bagende.  Den eksklusive Maestro-serie leveres standard med glatte sider og spoilere.

Det er ikke kun det udvendige design, der er fornyet. Indvendigt er der også sket store forbedringer. Flere af serierne har fået nye spændende indretninger og siddekomforten er blevet forbedret i siddegrupperne. F.eks. er der nu dybe vinkelhjørner i rundsiddegruppen. Dette giver bedre siddekomfort, og der bliver plads til flere personer i siddegruppen.

Som altid er en LMC hyggelig og moderne indrettet med masser af lys og luft. Der er kommet nye sengegavle, hvilke giver et eksklusivt look. Dette understreges af de lyse gardiner og de nye, smarte polstre.

Fleksibelt køkken
Funktionelle køkkener er noget der generelt kendetegner LMCs program. I hele ni modeller har man mulighed for at vælge DuoFlex køkken. Dette køkken giver mulighed for enten at vælge at  meget køkkenbordplads og et mindre køleskab, eller lidt mindre køkkenbordplads, men til gengæld det store høje køleskab på 190 l. Uanset hvilken løsning man vælger, er LMCs køkkener altid top moderne med f.eks. softclose på alle skuffer, emhætte som standard, godt arbejdslys og rigeligt med opbevaringsplads.

Sov godt på ferien
Det er vigtigt at sove godt. Dette gælder derhjemme, men så sandelig også når man er på ferie. Alle LMC campingvogne har en meget høj liggekomfort. De faste senge har kraftige sengerammer, justerbart/hævbart hovedgærde, og koldskummadrasser.

Sengene i LMCs campingvogne er blandt markedets største. Afhængig af model er dobbeltsengen helt op til 169 cm bred, og i flere vogne med enkeltsenge er sengene 90 cm. brede. Men også længden er vigtig. De fleste faste senge i en en LMC har en længde på 205 cm., hvilket er længere end i de fleste andre mærker.

Lameludtræk mellem enkeltsenge er standard, så alle enkeltsenge kan omdannes til en stor dobbeltseng. Standard er også de kraftige gasstøddæmpere, der holder sengebunden oppe når man skal i magasinet under sengen.

Er man en familie med mange medlemmer, har LMC også løsningen her. Alle køjevogne kan leveres med 3 køjer, eller man kan vælge at få campingvognen leveret med en 1. sal.  Alle LMCs campingvogne kan nemlig leveres med hæve/sænke tag. Derved får man 2 ekstra sovepladser oppe på taget af campingvognen. Adgangen sker via en stige og en tagluge, og sovekabinen er udstyret med lys og ventilation.

LMC tager også højde frivægten i campingvognen. Faktisk er der på udvalgte modeller en frivægt på helt op til 888 kg.

Du har mulighed for at se mange af LMCs nyheder på Ferie for Alle i Herning i weekenden d. 22-24. februar. Hvis du ikke skulle have mulighed for at kigge forbi messen, så har din lokale LMC forhandler mange af årets nyheder udstillet.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start