LMC – 12 års tæthedsgaranti på ALLE campingvogne
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

LMC

12 års tæthedsgaranti på ALLE campingvogne
LMC Caravcan
16/10-2015 kl. 22:30

LMC har netop fejret 50 års jubilæum med et kæmpe Oktoberfest arrangement på fabrikken i Sassenberg i Tyskland. Arrangementet var en stor succes og det er deres campingvogne også.

LMCs campingvogne tiltaler alle aldre

Til sæson 2016 er der en række nyheder. Fælles for alle serier er, at nu giver LMC 12 års tæthedsgaranti på alle serier. Det gør de fordi alle LMC campingvogne nu er konstrueret med den banebrydende LLT teknologi. LLT betyder at campingvognen er konstrueret uden træ, er meget stærk og ikke kan optage fugt. LMC campingvogne har også alle glasfiber tag, så hagleskader m.m. er næsten umulige at få.

Til sæson 2016 har LMC ensrettet sit tilbud af grundrids. Nu kan man få stort set alle de samme grundrids i de tre serier Vivo, Musica og Maestro. Dog er der enkelte undtagelser, hvor det praktisk ikke kan lade sig gøre. Det der nu differentierer serierne er design og udvalg af pakker.

LMC Style – Skandinavisk design i tysk kvalitet

LMC Style er LMCs mest prisbillige serie. Her får du som standard alt hvad der er nødvendigt for en fantastisk ferie. I LMC Style serien er det muligt at tilkøbe en række pakker, så man kan ”skræddersy” sin campingvogn. LMC Style er lys og enkel i sit design og kommer i seks forskellige grundrids hvor af de to er nye. Blandt de seks grundrids er både enkeltsengsvogne, dobbeltsengsvogne og køjevogne, så der er noget til enhver. 

LMC Vivo – Meget campingvogn for pengene

LMC Vivo serien er en serie campingvogne hvor du får rigtigt meget kvalitets campingvogn for dine penge. Der er mange valgmuligheder, når man kigger på grundrids og de pakker man kan tilkøbe. Det er f.eks. muligt at tilkøbe en Alde vinterpakke helt ned til campingvogne i størrelsen 470. LMC Vivo serien tilbyder nu ti forskellige grundrids, hvoraf de fem er nye.

LMC Musica – Klassisk campingvogn i moderne design

LMC Musica serie er for de campister der godt kan lide et lidt mere luksuriøst interiør. Der er virkelig kælet for detaljerne i denne serie af campingvogne og den fremstår moderne og på samme tid som en klassiker hvor interiøret ikke går af mode de første mange år.

Det er muligt at frit vælge imellem seks forskellige stofvarianter og man har mulighed for at tilkøber en masse forskellige pakker, så man kan personalisere sin campingvogn. Der er to forskellige vinterpakker at vælge imellem og en masse designmæssige og komfortmæssige pakker. LMC Musica serien kan nu fås i seksten forskellige grundrids, hvoraf de otte er nye.

LMC Maestro – Ypperligt design og kvalitet for den kræsne campist

LMC Maestro serien er campingvogne i ikke bare høj kvalitet, men også med et utroligt luksuriøst interiør med højglans låger og mange flotte detaljer. LMC Maestro serien er en klassiker og tiltaler nok dem der rigtigt godt kan lide campingvogne i klassisk design. Den fås nu som noget nyt i størrelse helt op til den store familie campingvogn med plads til den store børnefamilie.

Det er muligt at frit vælge imellem seks forskellige stofvarianter og man har mulighed for at tilkøber en masse forskellige pakker, så man kan personalisere campingvognen. Der er bl.a. to forskellige vinterpakker at vælge imellem og en masse designmæssige og komfortmæssige pakker. LMC Maestro serien kommer nu med elleve forskellige grundrids, hvoraf alle er nye.

LMC har et utroligt bredt program, hvor der er en campingvogn der passer til enhver smag. I en LMC er kvaliteten i højsæde, og når man køber en LMC køber man en campingvogn for livet.

I weekenden d. 24. – 25. oktober, holder de danske campingforhandlere åbent hus arrangementer. Kig ind på LMCs hjemmeside for at finde den nærmeste LMC forhandler.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start