Citroën - Linda Jackson - Ny generaldirektør
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Linda Jackson

Ny generaldirektør for Citroën
Citroën
07/05-2014 kl. 15:45

Pr. 1. juni 2014 er Linda Jackson udnævnt til ny generaldirektør for Citroën og efterfølger dermed Frédéric Banzet, som tiltræder en stilling i FFP*.
Linda Jackson har 35 års erfaring fra bilindustrien, hvor hun har varetaget funktioner af både økonomisk og kommerciel karaktér og er i dag adm. direktør for Citroën i United Kingdom og Irland.

Ligeledes pr. 1. juni 2014 udnævnes Yves Bonnefont til generaldirektør for DS for at accelerere udviklingen af mærket som et premium mærke. Yves Bonnefont er i dag strategidirektør for koncernen og vice-generaldirektør for Citroën.

Maxime Picat som generaldirektør for Peugeot, Linda Jackson som generaldirektør for Citroën og Yves Bonnefont som generaldirektør for DS får til opgave at iværksætte handlingsplanen «Back in the Race» inden for hvert deres ansvarsområde. De bliver medlemmer af koncernens ledelse «Executive committee” og vil referere direkte til Carlos Tavares, som er topchefen for PSA Peugeot Citroën. *FFP er Peugeot familiens holdingselskab og storaktionær i PSA Peugeot Citroën

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start