Lille, men voksen - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lille, men voksen

Næste generation af KIA Picanto
Kia Motors
07/01-2011 kl. 15:30

KIA Motors Corporation har offentliggjort de første officielle billeder af næste generation af bybilen Picanto – nu med et mere dristigt, modent og selvsikkert udseende.

Både design og konstruktion er helt nye, og den nye model er vokset i længden, lige som akselafstanden er blevet længere, og nu skal den nydefinere sin position som en af de mest konkurrencedygtige biler i segmentet.

KIAs chefdesigner Peter Schreyer udtalte følgende: “Set i profil har den nye Picanto en markant udformning og en meget iøjnefaldende, stigende linje. Resultatet er en inddeling i lys og skygge, og det bryder højden, så bilen får en mere selvsikker fremtoning”.

Mens den nuværende Picanto kun fås med fem døre, vil den næste generation globalt set blive tilbudt som 5-dørs, og desuden vil en mere sportslig 3-dørs-version også kunne fås i Europa.

Den nye Picanto får fire helt nye motorer med en slagvolumen på enten 1,0 eller 1,2 l, og alle motorer bliver førende i klassen, hvad angår CO2 -emission. Foruden benzinmotorer vil der i nogle lande kunne fås autogas- og flex fuel-versioner.

Den næste generation af Picanto bliver officielt præsenteret i marts 2011 i forbindelse med den internationale biludstilling i Geneve.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start