Lexus CT 200h F-Sport: Byder på én verdenspremiere
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lexus byder på én verdenspremiere

Og hele to europapremierer
Toyota
08/09-2011 kl. 10:30

Det japanske luksusbilmærke Lexus byder på én verdenspremiere og hele to europapremierer, når det store Frankfurt Motor Show 2011 i Tyskland slår dørene op i midten af september.

Bilmærket Lexus, der er indbegrebet af høj kvalitet og gennemført luksus, viser for første gang sin nye luksuriøse fuld hybridbil Lexus GS 450h frem i september ved det store Frankfurt Motor Show.

Bilen er udstyret med anden generation af Lexus’ avancerede hybridteknologi, hvilket gør GS 450h endnu mere miljørigtig samtidig med, at køreegenskaberne også har fået et ekstra løft.

Lexus lader sig dog ikke nøjes med verdenspremieren på GS 450h på det tyske motorshow. Der er således også europæisk premiere på den nye Lexus GS 350AWD, der med sit frække og dynamiske udseende sætter nye højder for både udvendigt og indvendigt design.

Den nye GS 350AWD er blevet udstyret med flere nyudviklede teknologier, som både forbedrer køreoplevelsen og sikkerheden for passageren.

Verdens første kompakte fuld hybridbil Lexus CT 200h, der blev introduceret i Danmark i marts i år, og som gennemsnitligt kører hele 26,3 km/l ved blandet kørsel, får også europapremiere i en særlig sportsudgave på motorshowet i Frankfurt.

Lexus CT 200h F-Sport, som den nye udgave hedder, er i forhold til den oprindelige model blevet tilført nogle væsentlig mere aggressive designelementer og henvender sig til kunder, der i endnu højere grad sætter pris på dynamisk og indtagende kørsel.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start