Lavere pris på el: Citroën C-Zero - Nul motorstøj
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lavere pris på el

Ny pris på Citroën C-Zero
Citroën
18/01-2012 kl. 11:30

Citroën har netop besluttet at nedjustere prisen på Citroën C-Zero, så prisen på det danske marked herefter er 215.990 kr. inkl. moms og ekskl. levering og metallak. I 2011 blev der indregistreret 107 Citroën C-Zero herhjemme, fortrinsvis som leasing.

Samtidig råder forhandlerne nu over demobiler, og der forventes derfor at komme yderligere skub i salget i det nye år. Hidtil har det hovedsagelig været større virksomheder og kommuner, som har vist interesse for bilen, men med den nye prissætning og udbredelsen af demobiler hos forhandlerne forventer Citroën, at der nu også vil være interesse fra private bilkøbere. Derfor planlægger man også at lancere privatleasing inden længe.

Citroën C-Zero er en 100 % elbil, som udmærker sig ved
. nul brændstof og nul CO2 i nærmiljøet samt nul motorstøj
. rigtig bil til kørsel i by og byens omegn med 4 pladser
. højt udstyrsniveau … standard i det danske modelprogram er bl.a. ESP, 6 airbags, eldrevne ruder for og bag, aircondition, sædevarme i førersæde, radio/CD med Bluetooth og USB-stik
. behændig i byens trafik med en udvendig længde på 3,48 m og en vendediameter på 9,5 m
. nem at køre og kvik, idet den accelerer fra 0-100 km/t på 15,9 sekunder og på 3,9 sekunder fra 60 – 80 km/t
. fuld opladning med 16 A varer 6 timer og med 10 A godt 9 timer. Ved brug af en lydlader (enkeltfaset 125 A, 400 V og op til 50 kWh) kan bilen lades op til 80 % på blot 30 minutter.
. typegodkendt ifølge New European Driving Cycle til en rækkevidde på op til 150 km. Forbrug og rækkevidde påvirkes af elektrisk opvarmning og køling samt køremåde, der ligesom for en bil med forbrændingsmotor kan medføre stor variation i forbruget.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start