Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster, Superbilen
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Lamborghini er flyvende i Miami‏

Lamborghini præsenterer den nye Aventador LP700-4 Roadster
Lamborghini
04/02-2013 kl. 09:45

Lamborghini er flyvende i Miami
De rejsende i Miami Airport har uden tvivl spærret øjnene op, da fem eksemplarer af den nye Lamborghini Aventador LP700-4 Roadster passerede ned ad det, der er den travleste runway i nogen amerikansk lufthavn. Der var tale om en event arrangeret af Automobili Lamborghini og den amerikanske luftfartsmyndighed FAA. Den højeste hastighed som blev målt var 337 km/t, hvilket betød, at en bil for første gang overskred take-off hastigheden for et moderne passagerfly, som befinder sig et sted mellem 240 og 280 km/t.

Demonstrationen var nøje planlagt, så den ikke resulterede i forsinkelser for de rejsende. Begivenheden markerede starten på en 10 dages præsentation i Miami, hvor Lamborghini har valgt at præsentere den nye Aventador LP700-4 Roadster for både forhandlere og den internationale presse, som blev indledt med 50 Lamborghini’er, der kørte i kortege fra South Beach og til Miami International Airport.

”Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med myndighederne om dette arrangement, og jeg mindes ikke at have set noget lignende nogensinde ved et arrangement for Lamborghini” sagde Stephan Winkelmann, Lamborghinis præsident og CEO. ”Den nye Lamborghini Aventador Roadster er vores mest spændende model nogensinde, og jeg kan ikke forestille mig noget bedre sted at præsentere den end her i Miami.”

Lamborghini Aventador Roadster er den åbne udgave af Lamborghinis topmodel, der takket være sin 6,5 liters V12 med 700 hk kan accelerere fra 0-100 km/t på under fire sekunder og til en topfart på 350 km/t. I den nye Roadster får føreren et endnu mere intenst indtryk af den magtfulde V12, da taget kan afmonteres med et enkelt greb. Selve tagpladen er som resten af karrosseriet fremstillet i kulfiber, som også benyttes i Formel 1.

Automobili Lamborghini SpA
Automobili Lamborghini SpA blev grundlagt i 1963. Ferruccio Lamborghini var ikke arkitekt, men akkurat som med de superbiler der bar hans navn, havde han sin egen vision for, hvordan tingene skulle gøres. Da han opførte sin nye fabrik i Sant’Agata Bolognese tæt på Bologna, brød han alle traditioner.

Væk var de vægge, som gjorde, at datidens fabrikker mindede om staldbygninger, og store vinduespartier gav lys og luft. Fra Ferruccio Lamborghinis kontor var der desuden frit udsyn til samlehallen, da han holdt af selv at smøge ærmerne op og tage fat, og en Lamborghini kommer den dag i dag til verden i de samme fabrikshaller.

Med den nye Lamborghini Aventador Roadster, samt konceptmodellen Lamborghini Urus, der er et bud på en kommende SUV fra Lamborghini, har fremtiden aldrig været mere spændende end i disse år.

Lamborghini repræsenteres i Danmark af eneforhandleren Lamborghini Copenhagen.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start