Fendt Camping - Kunderne ved hvad der er bedst
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kunderne ved hvad der er bedst

Danske campister ved hvilke campingvogne der er bedst
Fendt Danmark
28/01-2016 kl. 10:00

Der er ingen tvivl om at de danske campister ved hvilke campingvogne der er bedst. Kvalitetsmærker som Fendt stormer frem og sælger som aldrig før.

Fendt har igennem de seneste år vundet mere og mere indpas på det danske marked og er i dag Danmarks 3. mest solgte campingvogn. Og det er der rigtigt mange gode grunde til. Fendt leverer nok markedets bedste samlekvalitet og de har en kvalitetskontrol på fabrikken der ikke lader noget slippe igennem. Når en Fendt campingvogn lander hos den danske Fendt forhandler, er den allerede checket igennem fra ende til anden og er stort set klar til at ramme landevejen.

Skynd dig – der er næsten udsolgt

Der er dog en lille ulempe ved Fendt popularitet og det er at Fendt fabrikken melder næsten alt udsolgt. Men fortvivl ikke, der står heldigvis stadigvæk nye Fendt campingvogne ude hos forhandlerne og fabrikken producerer løbende nye campingvogne.

Til sæson 2016 kommer Fendt med nogle rigtige gode tilbud på kampagnevogne. Der er fire forskellige kampagnevogne i tre forskellige serier. Årets kampagnevogne er:

495 SFE Bianco Selection – Leveres med gulvtemperering og TV holder. Pris: 184.950 kr. 

515 SG Bianco Selection – Leveres med gulvtemperering, TV holder og sengeudvidelse. Pris: 179.950 kr. 

465 SFB Saphir – Leveres med gulvtemperering og TV holder. Pris: 164.950 kr. 

560 SRF Opal – Leveres med Alde centralvarme, gulvtemperering og TV holder. Pris: 244.950 kr. 

Udstyr for mange tusinde kroner

Hvis man ønsker endnu mere udstyr end Fendt normalt leveres med, er det også muligt at tilkøbe Performance pakken til disse modeller: Bianco 495 SFB og 515 SG, Bianco Selection 465 SFB og 515 SG, Tendenza 465 SFB og 515 SG samt Opal 465 SFB og 515 SG.

Perfomance pakken indeholder en masse lækker udstyr så som XT mover fra Truma med batteri, ALKO ATC Trailer Control, Thule Omnistore markise, Truma Duo Control, lydpakke, TV og meget mere. Alt dette udstyr tilbydes til en attraktiv pris – se priserne på fendtinfo.dk.

Campisternes favorit

Det er ikke kun i Danmark at Fendt er et populært campingvognsmærke – det er det også i resten af Europa og især i sit hjemland Tyskland. Fendt vinder år efter år den ene pris efter den anden og i år er ingen undtagelse. Læserne af det tyske magasin Cars Caravan stemmer hvert år om deres favoritter og tildeler prisen König Kunde, til deres favoritter. I år har de stemt Fendt ind på en samlet 1. plads med 8 førstepladser ud af 10 mulige. I de sidste 2 kategorier ligger de på henholdsvis 2. og 3. plads.

Det er ikke kun i Tyskland at kunderne stemmer om deres favoritter. På Ferie for Alle i Herning udnævner BT årets campingvogn på baggrund af en uvildig jurys bedømmelse. I år stiller Fendt selvfølgelig op med en af de flotteste campingvogne på markedet, nemlig med Fendt Saphir 650 SKM. Her får man rigtigt meget campingvogn for pengene og en vogn der kan holde i mange år fremover. Her er plads til selv den store børnefamilie.

Vind Spa-ophold

Når du alligevel kigger forbi Fendts stand på Ferie for Alle for at finde din næste campingvogn, så deltag i konkurrencen om et spaophold på Comwell Kellers Park i Brejning.

Du finder Fendt på standnr.: D3250

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start