Konceptbilen KIA Niro Præsenteres i Frankfurt 2013
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Konceptbilen KIA Niro

Præsenteres i Frankfurt
KIA
30/08-2013 kl. 12:15

Fredericia, den 29. august 2013 – KIA har bekræftet, at koncernens nye dramatiske europæiske konceptbil, der bliver præsenteret i forbindelse med udgave nr. 65 af den internationale biludstilling (IAA) i Frankfurt, får navnet KIA Niro.

KIA Niro giver et hint om en mulig kommende bil i B-segmentet, som skal tage udfordringerne i de urbane miljøer op med stil og vedholdenhed. Den giver samtidig et indblik i en innovativ ny drivlinje, når den præsenteres den 10. september. Bilen er designet hos KIAs designstudio i Frankfurt – mindre end en kilometer fra IAA – under ledelse Gregory Guillaume, som er koncernens europæiske chefdesigner.

Som svar på enhver udfordring, som den selvbevidste moderne bilist kan finde på at komme med, kombinerer Niro en drillesyg karakter med en robust og markant, men flot, karrosseriform, hvor der er anvendt kontrastmaterialer som fx rustfrit stål i kompakte og målbevidste dimensioner.

KIA Niro er en udløber af KIAs faste målsætning, om at skabe nye muligheder med kompakte biler til de individualistiske og krævende bilejere, for hvem størrelsen betyder noget, og den er udstyret med fascinerende elementer, som ikke altid forbindes med mindre biler, og det hele er skabt i Europa med særlig fokus på europæernes smag og forventninger.

Præsentationen af KIA Niro i Frankfurt vil give en indikation af kundernes respons på fremtidens modeller i vores showrooms.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start