Ford - Åbent hus - Vind billetter - Champions League
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kom til åbent hus hos Ford

Og vind billetter til Champions League finalen!
Ford
28/04-2014 kl. 13:15

I weekenden 3.-4. maj slår alle landets Ford-forhandlere dørene op og inviterer indenfor til en snak om bold og biler. Ford er officiel sponsor af UEFA Champions League og prøvekører du en ny Ford model, kan du deltage i konkurrencen om to billetter til UEFA Champions League finalen i Lissabon lørdag den 24. maj, med rejse og ophold betalt til en samlet værdi af 43.990 kroner.

Der vil naturligvis være rig lejlighed til at tage de nyeste Ford-modeller i nærmere øjesyn, få en prøvetur og danne sig et overblik over økonomien i en ny bil med et finansieringstilbud fra Ford Credit. Lige nu er det for eksempel muligt at spare op til 10.000 kr. på en Ford Ka.

Du kan også opleve Ford Fiesta, som for andet år i træk er kåret til bedste minibil i klassen af Bil Magasinet. Eller tag et kig på specialmodellerne Ford Fiesta Titanium X og Ford Focus Edition, som begge byder på et overflødighedshorn af udstyr til særlige kampagnepriser. Der vil også være mulighed for at høre mere om Fords prismatch på service, ligesom Ford-ejere har mulighed for at genetablere rust-garantien på deres bil.

Læs mere om Fords åbent hus aktiviteter i weekenden den 3.-4. maj

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start