Kør Opel ADAM for 1799 kr. pr. måned - Bredt udvalg
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Kør ADAM for 1799 kr. pr. måned

Opel har fået priser og udstyr på plads for den nye ADAM
Opel
02/01-2013 kl. 09:30

Opel har fået priser og udstyr på plads for den nye ADAM, der kommer på gaden i Danmark i begyndelsen af næste år. Syv tommer farveskærm med mulighed for navigation og musiktjenester via en smartphone, bluetooth og aircondition er standardudstyr.

Når Opel ADAM kommer på gaden i begyndelsen af 2013 bliver det uden tvivl den bil på markedet med de største muligheder for personliggørelse. Der findes millioner af kombinationsmuligheder af farve, indtræk, udstyr og motorer, så man risikerer næppe at møde en bil, der er helt magen til ens egen.

Priserne for den nye ADAM begynder ved 149.990 kr. for ADAM JAM, der som alle andre varianter får syv tommer farveskærm med navigationsmulighed, bluetooth telefon og aircondition som standardudstyr. Opel forventer at en privatleasingpris på 1799 kr. pr. måned over 40 måneder med 25.000 kr. i førstegangsydelse vil tiltrække bilkøbere, der lægger vægt på en fast månedlig ydelse.

Ud over foreløbig 12 forskellige karrosserifarver, tre forskellige tagfarver, tre motorer og tre grundlæggende udstyrsvarianter – ADAM JAM, ADAM SLAM og ADAM GLAM – har ADAM er omfattende liste af ekstraudstyr, der gør det muligt at bygge sin helt personlige ADAM. Blandt andet er det muligt at få skakternet loft, stjernehimmel med lysdioder eller mørktonet glastag. I kabinen kan man vælge mellem forskellige farver på instrumentbord og rat, og selv hjulene kan personliggøres med en eller flere farvede hjuleger på alu-fælgene.

Opel ADAM får debut hos Opel forhandlerne i weekenden den 16.-17. marts, men i løbet af januar bliver det muligt at gå ind på www.opel.dk og designe sin helt egen ADAM. I Tyskland har det været muligt at designe sin egen ADAM på www.opel.de siden begyndelsen af november, og her har brugerne foreløbig designet 80.000 forskellige versioner af ADAM.

Foto:
Der er over en million kombinationsmuligheder af farver, udstyr og motorer, så man kommer næppe til af se en ADAM, der er magen til ens egen i sit nabolag. Glastag er standardudstyr på ADAM GLAM.

Priser og udstyr

ADAM JAM
1,2 (70 hk) 149.990 kr.
Privatleasing: 1.799 kr. pr. mdr.
over 40 mdr. med 25.000 kr. i førstegangsydelse.
Syv tommer farveskærm med navigationsmulighed, bluetooth, aircondition, 16” alu-fælge, el-ruder foran, radio med fem højttalere, fuldt justérbart rat, læderrat, fartpilot og boardcomputer med information om brændstofforbrug.

ADAM GLAM
1,4 (87 hk) 169.990 kr.
Privatleasing: 2.199 kr. pr. mdr.
over 40 mdr. med 25.000 kr. i førstegangsydelse.
Oveni udstyret til ADAM JAM: Glastag, elektronisk klimakontrol, LED kørelys foran, radio med syv højttalere.

ADAM SLAM
1,4 (100 hk) 179.990 kr.
Privatleasing: 2.299 kr. pr. mdr.
over 40 mdr. med 25.000 kr. i førstegangsydelse
Oveni udstyret til ADAM JAM: 17” alu-fælge, sportsundervogn, elektronisk klimakontrol, LED kørelys foran og LED baglygter, radio med syv højttalere, ekstra mørktonede ruder bag og indtræk i dellæder.

Del med en ven

0 personer snakker om “Kør ADAM for 1799 kr. pr. måned

  1. Tak for at opel Adam ikke blev en discountbil dem er der nemlig rigelig af , nå opel kommer med de nye turbomotore til næste år bliver den rigtig sjov bare en skam de ikke kunne nå det inden den kommer tilsalg , tror bestemt de nye motore er værd at vente på , jeg glæder mig til at prøve Adam.

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start