Køb den før din nabo - Den nye Hobby De Luxe Edition
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Køb den før din nabo

Se den nye Hobby De Luxe Edition
Hobby
16/10-2015 kl. 22:00

Når de danske Hobby forhandlere slår dørene op til det årlige Åbent Hus, weekenden d. 24. – 25. oktober, 2015, vil der være meget populære Hobby nyheder at kigge på. Der vil både være en helt ny serie af kompakte rejsevogne, samt en række meget veludstyrede kampagnevogne.

Hobby Deluxe Edition byder på nyt friskt design og praktiske indretninger

Til sæson 2016 er en ny serie af campingvogne fra Hobby blevet lanceret, nemlig Hobby De Luxe Edition. Serien henvender sig til dem der godt kan lide det moderne og sporty design og serien kommer i fem forskellige grundrids. De nye campingvogne i De Luxe Edition serien er blevet modtaget helt suverænt godt i både Danmark og resten af Europa.

Moderne design og klassisk funktionalitet

Designet er friskt med moderne farver og lyse ahorn træfronter. De lyse træfronter står i flot kontrast til de grå antracit bordplader der matcher den grå antracit kontraststribe på lågerne. Campingvognen er spækket med LED lys detaljer og designet er lyst og lækkert og matcher den moderne campists krav til campingvognsdesign. Køkkener er smart indrettet med praktisk kogeblus og vaskkombination samt det nye Super SlimTower køleskab på hele 150 l. 

Med fem forskellige indretninger, er der en indretning der passer de fleste. Der er to forskellige indretninger med dobbeltseng, et grundrids med enkeltsenge, samt to forskellige grundrids med køjesenge og fast dobbeltseng. Alle modeller har faste senge til familiens medlemmer, så man slipper for bøvlet med at skulle rede op om aftenen. Men hvis det skulle være nødvendigt kan siddegrupperne selvfølgelig redes op til ekstra opredninger.

Med Hobby De Luxe Edition kommer Hobby med en ny serie campingvogne der henvender sig til den moderne familie – uanset alder. Den er smart, godt indrettet og hyggelig på samme tid.

Ekstremt meget campingvogn for pengene

Der kommer en række kampagnemodeller til det danske marked der er spækket med ekstraudstyr til en rigtig god pris. Fordelen ved at købe en kampagnemodel er, at man oftest ikke betaler fuld pris for det monterede ekstraudstyr. Følgende modeller kommer som kampagnemodeller:

De Luxe 650 KMFe – campingvognen til den pladskrævende børnefamilie med separat børneværelse. I kampagnemodellen kommer den med centralvarme, gulvtemperering, TV Holder, TFT panel, city Vandtilslutning, Udvendig gasstik og opvejet til 2200 kg. Og dette til en pris under 200.000,-. Kampagneprisen er: kr. 197.950,-.

Prestige 620 CL hvilken er den meget rummelige campingvogn med enkeltsenge. I kampagnemodellen kommer den med centralvarme, gulvtemperering, TV Holder, sengeudvidelse, TV holder og opvejet til 2200 kg. Alt dette får man for kr. 204.950,-.

Til de rejselystne er der også en mere kompakt model i udvalget af kampagnevogne, De Luxe 495 UL, som er en praktisk enkeltsengsvogn. Som kampagnemodel kommer den med følgende ekstraudstyr: Sengeudvidelse, TV holder, gulvtemperering, udvendig TV/230 V stik, opvejning til 1750 kg og alufælge. Prisen for denne kampagnemodel er kr. 144.950,-.

Mange af modellerne – både De Luxe Edition samt kampagnemodellerne, kan allerede nu ses hos din lokale Hobby forhandler der holder Åbent Hus weekenden d. 24. – 25. oktober. Der er 19 forhandlere fordelt i hele landet, så mon ikke der er en Hobby forhandler nær dig. 

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start