Camping: Knaus Südwind 2013. Design i tidens trend.
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

Knaus Südwind 2013

Design i tidens trend
Knaus
21/12-2012 kl. 11:30

I generationer har Knaus Südwind været en klassiker blandt campister over hele Europa, og i 2013 er den igen på banen med nye friske ideer, og med et helt nyt interiør og eksteriør design – En ny klassiker er født, og den vil uden tvivl føre den fornemme arv videre.

Køb en Knaus Südwind campingvogn her.

Udvendig er der tale om et meget moderne og tidløst look, som i forhold til 2012 modellen er blevet opdateret med en mere sporty og moderne grafik. Bagenden præges af de nyudviklede hybridbaglygter med glimmer elementer, som Knaus sidste år præsenterede på deres nye serie af autocampere. Dette er med til at give den et meget genkendeligt look.  Den brede teltskinne er med til at afrunde det udvendige design, og vognen fremstår meget tidssvarende, og udstråler samtidig høj kvalitet.

Det er dog, når man træder indenfor at man ser den helt store nyudvikling på Südwind 2013. 

Det første man ser, er det helt nye møbeldesign. Når man træder ind, mødes man af et helt nyt og smart indgangsmøbel, og det nye flotte køkken. Køkkenet lader intet tilbage at ønske, ny flotte greb, kraftige hængsler og ”soft close” på de store rummelig skuffer. Både design, funktionalitet og kvalitet har fået et markant løft. En smart detalje ved det nye køkken er et ”organizer” bræt, her kan man som option tilkøbe en pakke indeholdende køkkenrulleholder, krydderihylde og diverse kroge. Desuden kan flere modeller nu også leveres med 190 l køleskab. Ergonomien spiller også en væsentlig rolle i den nye Südwind serie. Således er rundsiddegruppen nyudviklet, og udstyre med ergonomisk formede hynder, med ekstra 

støtte i lænden, alt sammen naturligvis i nye smarte stofdesigns.  En smart detalje ved den nye siddegruppe er den lette adgang til magasinet under sædet. Låget er integreret i hynden, og kan derfor let klappes op. 

Südwind 2013 fås i 14 attraktive grundrids, med plads op til 7 personer. Der er flere spændende nye indretninger, eksempelvis 460 EU, 580 QS og 590 FUS. 

Den nye Südwind viser kort og klart, hvorfor camping hører til de dejligste måder at holde ferie på. Et mobilt hjem med komfort og udstyr helt efter behov. Om det er ferie med familien, med vennerne eller en hyggelig parferie, så er den nye Südwind klar.

De første nye Südwind 2013 modeller vil lande i Danmark i løbet af august. Husk at du kan følge os på face book, hvor der også er flere billeder og nyheder. ”alle os med Knaus” 

Yderlig information hos din lokale Knaus forhandler, eller på www.knaus.dk

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start