Ny KIA Pro_Cee’d løber med Best of the Best-prisen
FacebookYoutubeXInstagram
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KIA vinder fire red dot-priser

Den nye KIA pro_cee’d løber med Best of the Best-prisen
KIA
13/03-2013 kl. 13:30

Frankfurt den 12. marts 2013 – KIAs designteam har vundet fire prestigefyldte red dot-priser inklusive Best of the Best-prisen, som tilfaldt den nye KIA pro_cee’d i product design-kategorien. Den 5-dørs KIA cee'd, cee'd Sportswagon og den kompakte MPV Carens fik alle vinderpriser.

Det er sammen med iF product design-prisen, som blev uddelt i november 2012, den anden pris, som KIA pro_cee'd modtager, før den nye model kommer til salg i Danmark i næste måned. De fire priser i 2013 betyder, at KIA nu i alt har vundet 10 red dot-priser siden 2009. KIAs vindermodeller Soul, Venga, den kompakte SUV-model Sportage og sedanmodellen KIA Optima i D-segmentet – hvoraf sidstnævnte vandt den eftertragtede Best of the Best-pris – blev sidste år efterfulgt med priser til den 5-dørs hatchback KIA Rio i B-segmentet og KIA Picanto i A-segmentet.

“Vi er meget stolte over de red dot-priser, der er blevet tildelt hele cee'd-familien og den nye Carens. Og vi er især glade for Best of the Best-prisen til KIA pro_cee'd, fordi det betyder, at endnu en af vores biler efter KIA Optima har modtaget den største hæder fra juryen”, udtaler Peter Schreyer, som er President og Chief Design Officer hos KIA Motors Corporation.

“Den kendsgerning, at vores vigtigste kompakte modeller har vundet fire priser, er en stor anerkendelse af det arbejde, som vores internationale designteams har udført. Vores biler har nu vundet priser fem år i træk, hvilket igen bekræfter, at vi er på rette spor med vores målrettede designstrategi”.

red dot-prisen: et kvalitetsstempel for produktdesign

Design Zentrum Nordrhein-Westfalen startede red dot-prisuddelingen i 1955, og designkonkurrencen er nu en af de mest prestigefyldte i verden. Det internationalt anerkendte kvalitetsstempel omfatter kategorierne product design, communication design, design concepts og prototypes. I år konkurrerede 1.865 producenter fra 54 lande med i alt 4.662 produkter. En jury bestående af 37 personer vurderede produkterne efter ni kriterier, inklusive innovationsgrad, funktionel klarhed, formel kvalitet og bæredygtighed. Priserne præsenteres i Aalto-Musiktheater i Essen den 1. juli 2013.

cee'd-familien og Carens: attraktive biler i kompaktklassen

cee'd-familien blev introduceret i Europa i 2007 og er nu veletableret i C-segmentet. Vinderen af red dot Best of the Best-prisen 2013, den 3-dørs KIA pro_cee'd, er sporty med et nyt, atletisk design, som adskiller den fra 5-dørs-modellen. Den er særdeles attraktiv med masser af standardudstyr, og den fås med to dieselmotorer (1,4-liters og 1,6-liters) og to benzinmotorer (1,4-liters og 1,6-liters) med op til 135 hk og CO2-emissioner fra under 100 g/km.

KIA Carens er en ny familieorienteret, kompakt MPV, som med en ny og strømlinet elegance bygger videre på forgængermodellens allerede fremragende funktionalitet og fleksibilitet. Både med fem og syv sæder har den nye Carens et imponerende standardudstyr med blandt andet aircondition, audiosystem, multifunktionsrat, fartpilot og LED-dagskørelys. Carens fås med to benzinmotorer (1,6-liters og 2,0-liters) og en 1,7-liters turbodieselmotor, og ydelsen spænder fra 135-166 hk, mens CO2-emissionerne udgør fra 124 g/km.

Alle nye KIA modeller i Europa – inklusive pro_cee'd, cee'd, cee'd Sportswagon og Carens – nyder godt af mærkets unikke garanti på 7 år/150.000 km.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start