KIA tilbyder innovativ Karrosserireparation - AkzoNobel
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KIA vil tilbyde en innovativ løsning inden for karrosserireparation fra AkzoNobel

Forhandlerne vil tilbyde StickerfixTM-systemet til reparation af mindre karrosseriskader
Kia
29/05-2012 kl. 16:00

(Frankfurt) den 22. maj 2012 – Et nyt partnerskab med AkzoNobel, som er en virksomhed med speciale inden for billak og beskyttelsesmidler til biler, betyder, at KIA forhandlerne i Europa vil kunne tilbyde kunderne en enkel gør-det-selv-løsning til reparation af mindre skrammer og ridser.

Det innovative StickerfixTM -produkt består af en hightech-film med AkzoNobel-lak, som kunden skærer til og sætter på det beskadigede område af bilen, hvilket giver en næsten usynlig reparation af skaden. Stickerfix-sættet, der kun vil kunne fås hos KIA forhandlerne, er farvetilpasset til KIAs mange forskellige lakfarver, og produktet kan påføres på under 1 min.

“KIAs imponerende modelrække, der spænder fra bybilen Picanto til Optima sedan og SUV'en Sportage, har vundet priser fra mange uafhængige designorganisationer rundt om i verden, så ejerne vil uden tvivl gerne have, at deres biler tager sig bedst muligt ud”, udtaler Uwe Hannes, som er Vice President for eftersalg hos KIA Motors Europe.

“Kunderne rundt om i Europa mærker effekten af den nuværende økonomiske situation, og KIAs attraktive og effektive modeller minimerer i samspil med vores førende 7 års KIA garanti kundernes biludgifter. Stickerfix-systemet vil reducere kundernes udgifter yderligere, fordi de selv kan udføre mindre reparationer”, afslutter Hannes.

Remco Maassen van den Brink, som er Marketing Manager hos AkzoNobel EMEA, tilføjer: “Vi er meget glade for at skulle levere Stickerfix til KIA forhandlerne i Europa, og vi er sikre på, at kunderne vil opleve det som en ideel løsning til hurtigt og nemt at reparere kosmetiske karrosseriskader. KIA er den første producent, der modtager Stickerfix i en flot emballage med eget mærke, som modsvarer KIA bilernes og forhandlernes fokus på flot design”.

Den nye aftale bygger på det eksisterende samarbejde mellem de to parter, hvor AkzoNobel leverer lak til alle de biler, der fremstilles på KIAs fabrik i Zilina i Slovakiet.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start