KIA Titelsponsor for Cold Hawaii PWA World Cup - MagaCin
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KIA Titelsponsor for Cold Hawaii PWA World Cup

Mesterskabet bliver afholdt i Klitmøller den 13-19.09
KIA Danmark
28/07-2010 kl. 13:15

Når PWA World Cup i september kommer til Klitmøller, i windsurf kredse også kendt som Cold Hawaii, er det under titlen KIA Cold Hawaii PWA World Cup.

PWA World Cup er det ultimative indenfor windsurfing, og rangerer højere end eksempelvis VM. Den professionelle World Cup består af en serie af konkurrencer indenfor forskellige windsurf discipliner afholdt over det meste af verden. Under KIA Cold Hawaii PWA World Cup gælder det for 48 af verdens bedste mandlige windsurfere, der alle kæmper om vigtige point i PWA touren, om titlen som verdensmester i disciplinen ”Waveperformance”. Denne disciplin foregår i bølger, hvor deltagerne udfører spring og saltomortaler, og er ubetinget den mest spektakulære disciplin indenfor windsurfing.

”Vi er hos KIA utrolig stolte over at være med som titelsponsor, når KIA Cold Hawaii PWA World Cup løber af stablen i midten af september. Det er første gang nogensinde, at et windsurf World Cup afholdes i Skandinavien, og det bliver tilmed den største af sin slags” udtaler Mogens Lyngsø Adm. Direktør for KIA Import Danmark. ”Dynamikken, modet, intensiteten og den ungdommelige atmosfære der omgiver windsurf sporten, afspejler mange af de samme værdier, vi hos KIA føler for!” fortsætter Mogens Lyngsø.

Klitmøller er et oplagt valg for afholdelse af et World Cup i windsurfing, da området i og omkring Klitmøller har været centrum for windsurfing i Danmark og det meste af Norden de sidste 20 år. Specielle bundforhold og en altid kraftig vestenvind har givet området i det nordvestlige Jylland og særligt Klitmøller et specielt ry i store dele af verden, som et perfekt sted til windsurfing.

Der forventes deltagelse af alle sportens topnavne, samt minimum 4 af Danmarks bedste windsurfere, heraf to bosiddende i Klitmøller. Der er umiddelbart også rigtig gode muligheder for en dansk placering i top 10, med blandt andet Kenneth Danielsen og Lars Petersen.

Man kan følge KIA Cold Hawaii PWA World Cup på www.coldhawaii.eu/worldcup eller man kan lægge vejen forbi Klitmøller i dagene mellem den 13. september og den 19. september, hvor der bliver masser af spændende aktiviteter både i og ovenfor vandet.

Blandt andet har KIA, som titelsponsor, en stand hvor de præsenterer deres flåde af forskellige bilmodeller – store som små. Samtidig vil der være underholdning for børn og mulighed for deltagelse i konkurrencen om flere spændende præmier.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start