KIA Picanto, Rio og Optima: får 3 miljøcertifikater
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KIA tildelt tre miljøcertifikater

KIA Picanto, Rio og Optima fik tildelt ISO 14 040-status
KIA
21/08-2011 kl. 14:15

• Den helt nye KIA Picanto, Rio og Optima fik tildelt ISO 14 040-status (LCA)
• Modeller, der er certificeret for deres lave miljøbelastning i hele deres levetid
• Effektive motorer og effektive produktionsmetoder bidrager til succesen
• De nye modeller gør Sportage SUV'en og KIA fabrikken i Zilina selskab som modtagere af anerkendelsen fra TÜV, som er en uafhængig organisation

KIA Motors Corporation er blevet tildelt tre miljøcertifikater af TÜV Nord, som er en uafhængig, teknisk undersøgelsesorganisation, og det sker som anerkendelse af de tre nyeste modellers stærke miljøprofil.

Det lave niveau af udstødningsemissioner fra den nye KIA Picanto, Rio og Optima og de avancerede produktionsprocesser i forbindelse med produktionen af bilerne har resulteret i, at alle tre modeller er blevet certificeret i henhold til ISO 140 40 livscyklusvurderingen (LCA).

Under livscyklusvurderingen undersøges miljøbelastningen fra bilen og hele produktionsprocessen i hele bilens livstid, og der tages hensyn til faktorer som materialevalg, motoremissioner og genbrug.

Benny Oeyen, som er Vice President for Marketing and Product Planning, udtalte: “KIA modellerne fortsætter med at modtage anerkendelse fra en lang række uafhængige industriorganisationer over hele verden – en anerkendelse af kvaliteten og effektiviteten i produktionsmetoderne, det højeste niveau af sikkerhed og bilernes iøjnefaldende design.

“KIA arbejder målrettet på at minimere deres bilers miljøbelastning, og denne seneste anerkendelse følger lignende anerkendelser for den iøjnefaldende nye Sportage og for den topmoderne fabrik i Zilina”, afslutter Oeyen.

Alle de tre KIA modeller, der modtog anerkendelsen i denne måned, har konkurrencedygtige driftsomkostninger og – hvad angår den helt nye Rio hatchback i B-segmentet – de laveste CO2-emissioner (kun 85 g/km) blandt de biler, der i øjeblikket sælges i Europa.

KIAs fabrik i Zilina blev i 2008 certificeret som miljøvenlig fabrik og modtog det internationale ISO 14 001-certifikat for miljøstyring. Fabrikken anvender topmoderne teknologi for at sikre, at produktionen og affaldshåndteringen påvirker miljøet minimalt. Den kompakte SUV KIA Sportage, der produceres i Zilina og i Korea, blev også tildelt LCA-status af TÜV Nord i 2010.

Del med en ven

Skriv et svar

Giver børn en ny start