Egå Autohandel A/S er blandt verdens bedste KIA forhandlere
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KIA Platinum of the Year

Egå Autohandel A/S er blandt verdens bedste KIA forhandlere
KIA
02/01-2013 kl. 12:15

Ikke nok med at de er blandt de 20 bedste forhandlere i Europa – de er tilmed blandt de 10 bedste, som også udnævnes til Global Platinum Dealer.

Mandag den 10. december blev KIAs European Platinum Dealer Awards overrakt til de 20 bedste europæiske KIA forhandlere ved en officiel middag i Barcelona. Udvælgelsen foregår ved, at den nationale KIA organisation indstiller en række forhandlere på baggrund af kriterier som forhandlerens opfyldelse af kontraktlige standarder, implementering af KIAs branding strategi, salgsresultater herunder lokale markedsandele og deltagelse i kampagner og kundetilfredshedsprogrammer. Herefter er det op til Kia Motors Europe, blandt de indstillede, at udvælge den bedste forhandler.

Ud fra blandt andet ovenstående kriterier blev Egå Autohandel A/S indstillet til den fornemme pris, og kan nu bryste sig af at være blandt Europas 20 bedste KIA forhandlere, og ikke mindst blandt de 10 som herudover udnævnes til Global Platinum Dealer.

Forhandlerudviklingschef hos KIA Import Danmark; Rasmus Haar Aagaard tilføjer; ”Egå Autohandel A/S modtager prisen for sit store engagement i KIA mærket. Og har på trods af finanskrisen formået at øge deres salg af KIA biler markant”.

De forhandlere der er udnævnt til Global Platinum Dealer bliver fejret ved en event under det kommende Australian Open, som er sponsoreret af Kia Motors.

Direktør for Egå Autohandel; Morten Holst Nielsen udtaler, ”Det er altid rart at få en anerkendelse af det arbejde og den indsats der ydes i hverdagen, og denne pris er et skulderklap til samtlige medarbejder hos os. Vi er utrolig stolte over først og fremmest udnævnelsen til KIA Platinum Dealer, og naturligvis også den fornemme titel som Global Platinum Dealer. Arrangementet i Barcelona var en stor oplevelse, og nu glæder vi os til Australian Open i Sydney”.

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start