KIA Picanto – bilen med de mange ansigter
FacebookYoutubeXInstagram Threads
Opret
Opret bruger

Opret Bruger

Log ind

KIA Picanto – bilen med de mange ansigter

KIA Picanto kommer nu i en ny attraktiv Sport variant
KIA
16/09-2014 kl. 10:30

Fredericia, den 16. september – KIA Import Danmark AS har henover sommeren løbende fornyet Picanto modelprogrammet. Først med Picanto SunShine monteret med et smart eldrevet foldetag. Dernæst med et rapt R-Cross styling kit, som giver Picanto’en en stærkere og mere maskulin karakter.

Nu tilføjer importøren endnu en nyhed til modelprogrammet. Denne gang i form af en helt ny udstyrsvariant kaldet Picanto Sport. Med Picanto Sport er der virkelig lagt vægt på de sportslige detaljer, som får bilen til at fremstå super sprød.

KIA Picanto 1.0 5-dørs Sport koster kr. 99.999, men du får ekstra udstyr for rundt regnet 30.000,- kr. uden beregning; Aircondition, sportskofanger for og bag, rød frontgrill, dobbelt udstødning, krom dørhåndtag, privacy glass, skørter mellem for og baghjul, læderrat og gearknop, tågelygter, bluetooth og 14” alu-fælge. Picanto Sport kommer i fem farver; Clear white, titanium silver, bright silver, galaxy black og signal red.

Udover ovenstående detaljer kommer bilen naturligvis med følgende udstyr; sidespejle indfarvet i bilen farve, audio anlæg med CD/RDS Radio/MP3, fjernbetjent centrallås med alarm, foldenøgle, tyverialarm med advarselsindikator, USB / AUX og iPod indgang i centerkonsol samt luksuskabine.

KIA Picanto Sport er definitionen på et lækkert sporty design, og sammen med Picanto R-Cross og SunShine, er den nye model med til at vise bredden i KIAs Picanto modelprogram. Med ”Picanto Days” i weekenden den 4. – 5. oktober, sætter KIA fokus på et stadig opdateret og super skarpt modelprogram i A-segmentet, hvor der, udover at se den brede Picanto model palette, er mulighed for at spare penge på masser af udstyr.

Picanto Sport er ligesom SunShine og R-Cross et supplement til vores eksisterende modelprogram, som består af modellerne Style, Style Cool, Style Plus, Style Plus Clim, Premium, Collect og Collect Clim. Prisen på KIA Picanto starter fra kr. 79.999,-

Del med en ven

Skriv et svar

Vi støtter Kræftens Bekæmpelse 2024
Giver børn en ny start